Η μαύρη τρύπα που δημιούργησε η διοίκηση Μουτζούρη στη Λήμνο - Πρώην Έπαρχος "Οι ψήφοι άλλωστε είναι λίγοι για τον Περιφερειάρχη" (vid)

By Αυγούστου 31, 2022
Η μαύρη τρύπα που δημιούργησε η διοίκηση Μουτζούρη στη Λήμνο - Πρώην Έπαρχος "Οι ψήφοι άλλωστε είναι λίγοι για τον Περιφερειάρχη" (vid)

Η Περιφερειακή Αρχή δια του προσωρινού εκπροσώπου της σήμερα σε συνέντευξή τύπου στη Λήμνο, ανέφερε μια σειρά έργων συντήρησης ώστε απλά να δικαιολογήσει την παρουσία της για τους επόμενους μήνες που απομένουν μέχρι την λήξη της θητείας της. Ακόμα και ανακύκλωση λαθών του παρελθόντος που ουδέποτε απέδωσαν τίποτα, έγινε μια προσπάθεια να τα βαπτιστουν ως έργα και ημέρες της διοίκησης Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Η συναυλία Στέλιου Ροκκου παρουσιάστηκε ως το μεγάλο έργο της ως σήμερα, λες και ο Ρόκκος δεν έχει ξαναδώσει τις εξετάσεις του με μεγάλη επιτυχία στο νησί!

Για ουσιαστικές ιδέες και προτάσεις για ανάπτυξη ούτε κουβέντα και ούτε θα υπάρξει! Οι "ψήφοι άλλωστε είναι λίγοι στη Λήμνο", (σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μουτζούρη) όπως τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε λίγο νωρίτερα ο απελθόν Επαρχος κ. Αγγελος Βλαττας - Λαμπρινός σε μια εκ βαθέων συνέντευξη τύπου για τους λόγους παραίτησης του

Αυτό που απέμεινε η απογοήτευση του Λημνιού κατοίκου βλέποντας και διαπιστώνοντας για ακόμα μια φορά, οτι απο την παρουσα Περιφερειακή Αρχή δεν έχει πλέον να περιμένει απολύτως τίποτα που θα του δώσουν το κίνητρο να παραμείνει στο νησί και να αναπτυχθεί ο ίδιος και τα παιδιά του.

Η συνέντευξη του πρώην Επάρχου Λήμνου

 

 

 

Και η συνέντευξη παρωδία της Περιφερειακής Αρχής Μουτζούρη

 

 

Rate this item
(0 votes)