Συνεχίζεται η σπατάλη δημοσίου χρήματος.. 2.500 ευρώ από την Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη για να... κατέβουν πίνακες απο την ΠΕ Χίου

By Σεπτεμβρίου 09, 2022
Συνεχίζεται η σπατάλη δημοσίου χρήματος.. 2.500 ευρώ από την Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη για να... κατέβουν πίνακες απο την ΠΕ Χίου

Για σπατάλη δημοσίου χρήματος κατηγορεί την Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Αμπαζής, με αφορμή δυο εγκρίσεις δαπανών από την Οικονομική Επιτροπή  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διασπάθιση δημόσιου χρήματος συνεχίζεται, καθώς, όπως τόνισε,  μετά το ποσό των 85.000 ευρώ που δόθηκε για το μεσαιωνικό φεστιβάλ Χίου, στην πρόσφατη οικονομική επιτροπή  εγκρίθηκε το ποσό των 2500 ευρώ για την απομάκρυνση  των έργων που έχουν τοποθετηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου στο πλαίσιο έκθεσης «Μεθεόρτια»  από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΛΑΣ αναφέρθηκε και στις δυο εκδηλώσεις που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια, υπογραμμίζοντας  ότι ενώ η παράταξη του έχει στήριξη την διεξαγωγή τους εν τούτοις υπάρχει τεράστια διαφορά τιμής ανάμεσα στην προμήθεια των ίδιων ειδών ανά εκδήλωση που δεν δείχνει σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.

 

https://www.alithia.gr/sites/default/files/styles/arthra825/public/diafora/1_0_47.jpg

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)