Τι λέτε κ. Αρώνη...

By Οκτωβρίου 27, 2022
Τι λέτε κ. Αρώνη...

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή δήλωση που έγινε αργά το βράδυ από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Αρώνη, σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά και τα όσα συνέβησαν στη Σάμο.

Ο αυτοδιοικητικός Β' Βαθμού, εξέφρασε την απορία του, θέτοντας ένα ρητορικό ερώτημα που προβλημάτισε πολλούς. Ειδικότερα, είπε: " Όταν ανήκεις στη ΝΔ αλλά κυκλοφορείς με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια, είσαι επιθυμητός στις κομματικές συγκεντρώσεις???", με το παραπάνω να εγείρει τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων και μέρος του εκλογικού σώματος.

qq

Αυτό συμβαίνει διότι με την παραπάνω δήλωση, ο κ. Αρώνης, αναγγέλλει ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές υποψήφιο που ήδη κυκλοφορεί με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Εκτός κι αν ο γιατρός υπέπεσε σε λάθος -ξέρουμε όλοι ότι ο Πρόεδρος δεν το έχει με την πολιτική πολύ- και αναφέρεται στην υποψηφιότητα Μαλέλη, ο οποίος μπορεί να προέρχεται από τον χώρο του Κινήματος αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και ανοιχτή προς στήριξη από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις εκτός των άκρων.

Βέβαια, ο Πρόεδρος ίσως να ξεχνάει ή να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ποιος έχει ξεχάσει το άδειασμα που έχει κάνει εκείνος μαζί με άλλα σημερινά πρωτοπαλίκαρα του Μουτζούρη στο κόμμα της κεντροδεξιάς στις εκλογές του '19, τότε που ο Κ. Μητσοτάκης στήριξε την Χρ. Καλογήρου κι εκείνοι τάχθηκαν απέναντι; Άδειασμα μεγάλου επιπέδου, το οποίο συνεχίστηκε και σε όλες τις κυβερνητικές προθέσεις για τα νησιά του Β. Αιγαίου. Πρόεδρε και συν αυτώ συναπάντημα μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

 

Ο θεσμικός

 

 

 

Rate this item
(0 votes)