Είναι ΝΔ o Μουτζούρης;

By Νοεμβρίου 02, 2022
Είναι ΝΔ o Μουτζούρης;

Τις τελευταίες μέρες και μετά τα όσα συνέβησαν στη Σάμο, σάιτ που πρόσκειται στην Περιφερειακή Αρχή και έχει ανοιχτή γραμμή με το κτίριο επί της οδού Κουντουριώτου, χτύπησε κατά του κυβερνώντος κόμματος και της ηγεσίας του.

Υποστήριξε δε, πως δεν γίνεται η ΝΔ να υποστηρίζει τον κάθε Πάτση και όχι τον Κ. Μουτζούρη και το περιβάλλον του, υποβαθμίζοντας και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Π. Μαρινάκη, που δεν ανέχθηκε τους αυλικούς της Περιφερειακής Αρχής.

Αλήθεια, ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης είναι ΝΔ; Ανήκει στον χώρο της κεντροδεξιάς;

Αν ανήκει, μπορεί κάποιος να μας απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων; Επειδή δεν θα πάρουμε απάντηση, θα επιταχύνουμε τις διαδικασίες και θα δείτε πως μόνο Νέα Δημοκρατία δεν είναι.

Ο κ. Μουτζούρης παρότι εντάχθηκε στα εθνικά ψηφοδέλτια του κόμματος το '12 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, η έπειτα πορεία του δείχνει ότι κινείται μεταξύ του λαϊκισμού και των άκρων.

Ποιος ξεχνάει ή και δεν ξέρει ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ διετέλεσε Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και το '18 ορίστηκε Προέδρος της Διοικούσας Επιτροπής του νεοσύστατου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής;

Ποιος ξεχνάει ή και δεν ξέρει ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του '19 πήγε κόντρα στην τότε αξιωματική αντιπολίτευση, σε μια περίοδο που ο Κ. Μητσοτάκης είχε συσπειρώσει τον χώρο και ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας βγάζοντας την από το τέλμα;

Ποιος ξεχνάει ή και δεν ξέρει τους μερικούς γιαλαντζί νεοδημοκράτες που αντιτάχθηκαν του κόμματος;

Ποιος ξεχνάει ή και δεν ξέρει ότι ακόμα και το ίδιο βράδυ που ανακηρύχθηκε νικητής αρνήθηκε σε ζωντανή σύνδεση τη Νέα Δημοκρατία και στο άλλο ακουστικό δεχόταν τα συγχαρητήρια του μαθητή του, Αλ. Τσίπρα;

Ποιος ξεχνάει ή και δεν ξέρει την απρεπή χειρονομία του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή;

Ποιος ξεχνάει ή και δεν ξέρει ότι πάντα στα μεγάλα λάμπει δια της απουσίας του;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά...

Η Νέα Δημοκρατία και όσοι είναι και όχι δηλώνουν φίλοι του κόμματος έχουν γυρίσει προ πολλού την πλάτη τόσο σε εκείνον, όσο και στο περιβαλλον του. Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι η κεντροδεξιά βαθιά φιλελεύθερη παράταξη του τόπου μακριά από τα άκρα.

Τελικά είναι ΝΔ ο Μουτζούρης;;;;

 

Ο Καυστικός

Rate this item
(0 votes)