Κώστας Μουτζούρης: Παρακάλια για στήριξη...

By Ιανουαρίου 18, 2023
Κώστας Μουτζούρης: Παρακάλια για στήριξη...

Τα έργα και ημέραι της Περιφερειακής Αρχής γνωστά στο Βόρειο Αιγαίο και τους πολίτες της χώρας συνολικά.

Το ότι δηλώνει ανεξάρτητος σε κάθε τόνο και αντισυστημικός, εξίσου γνωστά. Για την αντισυστημικότητα του και τις ακρότητες του έγινε κάποτε γνωστός. Ποιος ξεχνάει άλλωστε την χειρονομία!

Τώρα, τελευταία όμως, πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα πως ο Περιφερειάρχης μας με παρακάλια και βάζοντας λυτούς και δεμένους επιζητά συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς με σκοπό τη στήριξη ή τις στηρίξεις. Μάταια!

Την αρχή έκανε πριν ένα μήνα, όταν επισκέφθηκε στην Κουμμουνδούρου τον μαθητή του, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα μου πείτε βέβαια ότι είχαν σχέσεις από τα χρόνια του Πολυτεχνείου, έτσι πρέπει να είναι οι σωστές σχεσεις μεταξυ καθηγητή - μαθητή.

Τη συνάντηση του με τον Α. Τσίπρα, αξίζει να σημειωθεί ότι την έκανε χωρίς το πουλέν και αντιπεριφερειάρχη κα. Αντωνέλλη πού κινείται στον ευρύτερα χώρος της αριστεράς.

Χθες, μετά από δύο χρόνια προσπαθειών και συζητήσεων με υπουργούς, βουλευτές και πολιτευτές του Κυβερνώντος κόμματος οι κόποι του έπιασαν τόπο ή έτσι άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Πέντε λεπτά μονόλογος από πλευράς Περιφερειάρχη κι έξω από την πόρτα. Έφυγε με άδεια χέρια!

Η ερώτηση που θέτουμε είναι αν και πότε ο κ. Μουτζούρης θα επισκεφθεί και τον κ. Ανδρουλάκη για να διεκδικήσει στήριξη, γιατί από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έφυγε άπραγος. Οχι οτι από τη Χ. Τρικούπη θα φύγει με τη στήριξη!

 

Ο καυστικός

 

 

Rate this item
(0 votes)