Τουρισμός: Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στο Βόρειο Αιγαίο

By Μαρτίου 10, 2023
Τουρισμός: Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στο Βόρειο Αιγαίο

Σε τροχιά τουριστικής περιόδου μπήκε και επίσημα σήμερα η Κρήτη, μετά την πρώτη άφιξη τσάρτερ της χρονιάς από το Μπρίστολ της Μ. Βρετανίας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "N. Καζαντζάκης", ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες μέχρι τα τις τελευταίες μέρες του Απριλίου όλα τα καταλύματα να είναι ανοιχτά.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Βλατάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη σεζόν, εκτιμώντας ότι "θα πάμε τουλάχιστον όπως πέρυσι όσον αφορά τους αριθμούς και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να κάνουμε προσφορές, ούτως ώστε να έχουμε και καλά οικονομικά αποτελέσματα.>".

Την ίδια ώρα, στα νησιά μας, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, με τους ανθρώπους του τουρισμού να βρίσκονται στα κάγκελα, να μην έχουν ερωτηθεί για την τουριστική - διαφημιστική καμπάνια, και να μην βλέπουν φυσικά καμία αχτίδα φωτός. Αντίθετα, βλέπουν να υπάρχει επανάληψη των περσινών τραγελαφικών καταστάσεων, με διαφήμιση του εκάστοτε νησιού εντός των γεωγραφικών ορών του. Είπαμε, τα νησιά είναι βαθιά Νυκτωμένα κι αυτό οφείλεται στην έλλειψη προγραμματισμού, έλλειψη και μη σωστή προβολή προς τα έξω!

 

Ο Τουρίστας

Διαβάστε επίσης Σε χαμηλές πτήσεις και φέτος ο τουρισμός στη Λέσβο

Rate this item
(0 votes)