Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Δεν βρέχει... Σας "φτύνουν"...

By Μαϊος 11, 2023
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Δεν βρέχει... Σας "φτύνουν"...

Βγήκε στο φως, σήμερα, δημοσκόπηση της Good Afairs που αφορά τους 13 περιφερειάρχες της χώρας και την απήχηση και δημοτικότητα που κατέχουν οι μικροί κυβερνήτες. Σ'αυτήν, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου έχουν την τιμητική τους με αρνητική πρωτιά, μιας και ο Κ. Μουτζούρης συγκεντρώνει 54,4% των ερωτηθέντων οι οποίοι δεν θα τον ψηφίσει, και το 42,1% να κρίνει αρνητικά τη θητεία του.

Σε όλες αυτές τις ασχήμιες, συνεργάτες και αντιπεριφερειάρχης πανηγυρίζουν, στεκόμενοι στο 27,9% που σίγουρα ή μάλλον ναι θα ψήφιζαν τον τωρινό περιφερειάρχη αν γινόταν εκλογές τον Απρίλιο του '23. Πανηγυρίζουν, δηλαδή, την αύξηση του 5.5% απ'αυτό που έλαβαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, όταν είχε διεξαχθεί ο Α' Γύρος των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ήτοι 24,35%. Να θυμίσουμε πως σ'αυτές τις εκλογές, ο συνδυασμός του Κ. Μουτζούρη άφησε οριακά τον τρίτο συνδυασμό εκτός Β' Γύρου, ενώ ο συνδυασμός της τότε περιφερειάρχης Χ. Καλογήρου είχε συγκεντρώσει 30,61% και είχε κόψει πρώτη το νήμα.

Επομένως, μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, αν ο συνδυασμός της παρούσας περιφερειακής αρχής συγκεντρώνει μόνο το 27.9% - αύξηση 3,35% - , σημαίνει πως δεν έχει γίνει δουλειά και τα νησιά μας έχουν μείνει στάσιμα.

Τους φτύνουν και χαίρονται...

 

Ο Εκλογομάγειρας

Rate this item
(0 votes)