Θρίλερ δίχως τέλος βρίσκεται σε εξέλιξη στα Κουφονήσια με δύο σορούς τις τελευταίες ώρες

By Αυγούστου 27, 2022
Θρίλερ δίχως τέλος βρίσκεται σε εξέλιξη στα Κουφονήσια με δύο σορούς τις τελευταίες ώρες

Ένα θρίλερ δίχως τέλος βρίσκεται σε εξέλιξη στα Κουφονήσια τις τελευταίες ώρες

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο πτώματα τα οποία βρήκε Ιταλός τουρίστας ενώ βρισκόταν εν πλω με το σκάφος του στο Κουφονήσια.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για μια σορό σε προχωρημένη σήψη, την οποία εντόπισε ο τουρίστας στην παραλία Φυκιό, στο κάτω Κουφονήσι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες εν τέλει τα πτώματα είναι δύο. Πρόκειται για μια σορό ενήλικα, ενώ το δεύτερο πτώμα λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν ανήκει σε άνθρωπο.

Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις αρχικές πληροφορίες τα δυο πτώματα δεν βρέθηκαν μέσα σε σακούλα, ωστόσο είχαν πάνω τους κομμάτια από νάιλον.

 

Η επίσημη θέση του Λιμενικού για τις σορούς

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨Φυκιό¨ Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπό ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)