Συντάξεις Φεβρουαρίου: Βγήκαν οι ημερομηνίες - Δείτε πότε θα πληρωθείτε

By Ιανουαρίου 16, 2023
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Βγήκαν οι ημερομηνίες - Δείτε πότε θα πληρωθείτε

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Κύριες και επικουρικές συντάξεις

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Συντάξεις: Αυξήσεις από 35 ευρώ στις πολύ χαμηλές συντάξεις των 455 ευρώ έως και 200 ευρώ για τις υψηλές των 2.580 ευρώ θα δουν στους λογαριασμούς τους 2,5 εκατ. συνταξιούχοι με την πληρωμή των συνάξεων Φεβρουαρίου που προγραμματίζεται για τις 26, 27 και 30 Ιανουαρίου.

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • o Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • o Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8

Η αύξηση που θα πιστωθεί σε όλους τους συνταξιούχους είναι 7,75% και αφορά σε όλες τις κατηγορίες κύριων συντάξεων λόγω γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου.

Είναι η πρώτη αύξηση που δίδεται στις συντάξεις ύστερα από 12 χρόνια που μεσολάβησαν μνημόνια και περικοπές.

 

πηγη

Rate this item
(0 votes)