Μοσχάτο: Απολογείται σήμερα η 47χρονη - Νέα αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου και τα ερωτήματα για τον απαγχονισμό του

By Ιανουαρίου 19, 2023
Μοσχάτο: Απολογείται σήμερα η 47χρονη - Νέα αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου και τα ερωτήματα για τον απαγχονισμό του

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απαγχονισμού του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο λογιστής και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε πέσει πριν από λίγες ημέρες, θύμα ξυλοδαρμού στο γραφείο του από άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε εκείνον και αυτός τους είχε εξαπατήσει.

Σήμερα αναμένεται και η απολογία της 47χρονης που φέρεται να συμμετείχε στον θάνατό του, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόσωπο-«κλειδί» για την υπόθεση θεωρείται η πρώην σύζυγος του θύματος, αλβανικής καταγωγής, την οποία αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.

Η συνήγορος της 47χρονης Κατερίνα Τσιώνα μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση του Μοσχάτου. Η γυναίκα αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, με την δικηγόρο της να λέει στον ΑΝΤ1 ότι «Με όσα έχουν καταγραφεί στα δύο βίντεο της δικογραφίας, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Έχω δει τα βίντεο και επιβεβαιώνω την πρόθεση του αυτόχειρα να αυτοκτονήσει».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η συνήγορος είπε ότι «δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι, πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος, ενώ είχε το κεφάλι του περασμένο στην αγχόνη».

«Η Αστυνομία έφθασε αν όχι το ίδιο λεπτό, λίγα λεπτά μετά από το συμβάν. Είχε απαντήσει και στο τηλέφωνο της δύο φορές η 47χρονη. Οι γείτονες λένε ότι υπήρχε πολύ μεγάλος θόρυβος από το σπίτι επί ώρα», είπε η δικηγόρος, λέγοντας ότι η γυναίκα στην οποία όφειλε μεγάλο ποσό, «αν τον σκότωνε, δεν θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω».

Σε ότι αφορά τις επαφές τους, είπε ότι «Πάνω από 10 χρόνια είχαν επαγγελματική σχέση και είχαν αναπτύξει και φιλική σχέση».

Μάλιστα, αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ότι «όταν ξυλοκοπήθηκε από κάποιους ο 50χρονος, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η 47χρονη ήταν εκείνη που κάλεσε την Αστυνομία και στο σπίτι της βρήκε καταφύγιο ο άνδρας και έμεινε για δύο ημέρες. Εκείνη του είπε να ενημερώσει τις Αρχές, λέγοντας του “έχεις οικογένεια” και ότι πρέπει να προσέχει».

Η 47χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει στις Αρχές τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε, συνεπεία απαγχονισμού από το μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει θηλιά χρησιμοποιώντας τη ζώνη του.

Μάλιστα, στο κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη φέρεται να κατέγραφε τον καυγά με τον 50χρονο, κάτι το οποίο προκαλεί ερωτηματικά. Η γυναίκα φέρεται να φώναζε: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια, υποστήριξε ακόμη ότι «ανέβηκε σε μία καρέκλα και πέρασε στο λαιμό του τη θηλιά που είχε φτιάξει με μία ζώνη στο μονόζυγο της πόρτας. Εγώ του τράβηξα την καρέκλα».

 

Γιατί κατέγραφε με το κινητό της;

Στο κινητό της κατηγορούμενης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν βίντεο από την παραμονή της στο σπίτι του λογιστή. Αυτό που προσπαθούν να καταλάβουν οι Αρχές είναι γιατί η 47χρονη βιντεοσκοπούσε τις σκηνές μέσα στο σαλόνι του 50χρονου και επομένως γιατί να έχει στην κατοχή της ενοχοποιητικό υλικό.

Σύμφωνα με το Mega πρόκεται για δύο βίντεο μικρής διάρκειας που την δείχνουν να περνά ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του λογιστή, ο οποίος ακούγεται από ένα σημείο και μετά να έχει πρόβλημα αναπνοής.

Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα δεν είχε δώσει στον ασφαλιστή μόνο δικά της χρήματα για επενδύσεις αλλά και συγγενικών της προσώπων. Μία ερμηνεία λοιπόν που εξετάζει η Αστυνομία είναι να ήθελε να τραβήξει βίντεο προκειμένου να πείσει τους συγγενείς της ότι η ίδια δεν ευθύνεται για την απώλεια των χρημάτων τους και δεν έχει κάνει κάποια «κρυφή» συμφωνία με το θύμα.

Τα αυτοκίνητα leasing

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, στο «φως» έρχεται και μία μήνυση προς τον 50χρονο από διευθυντή εταιρείας αυτοκινήτων leasing για παρακράτηση 65 αυτοκινήτων, ενώ πληροφορίες θέλουν να έχει κάνει το ίδιο και με άλλες 3-4 αντίστοιχες εταιρείες.

Ακόμη ο 50χρονος είχε φτιάξει και site για την εταιρεία με τις παράνομες επενδύσεις με έδρα τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα εάν το επισκεφθεί κανείς θα δει να αναγράφεται πως πρόκειται για έναν παγκόσμιο όμιλο χρηματοοικονομικής τεχνολογίας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, κατά τις ίδιες πληροφορίες. 

Ανδρας από τον Βόλο είπε επίσης ότι έπεσε θύμα απάτης του 50χρονου, αφού ενώ του έδωσε 26.000 ευρώ για χρονομίσθωση αυτοκινήτου, τα χρήματα έκαναν φτερά και το αυτοκίνητο δεν έφτασε ποτέ.

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Rate this item
(0 votes)