Famagusta: Η συγκλονιστική πρεμιέρα έγινε το πρώτο trend στο Twitter

By Ιανουαρίου 22, 2024
Famagusta: Η συγκλονιστική πρεμιέρα έγινε το πρώτο trend στο Twitter

Η Τουρκική εισβολή το1974, για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, μέσα από τους δέκτες του ΜEGA.

Πρεμιέρα χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 για τη νέα δραματική σειρά του MEGA Famagusta,η οποία και συγκλόνισε και καθήλωσε τους τηλεθεατές. Μια ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή, υψηλών προδιαγραφών με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και με ξεχωριστές ερμηνείες του λαμπερού καστ ηθοποιών ανάμεσα τους η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Χρήστος Λούλης, ο Γιάννης Μπέζος, η Κοραλία Καράντη, ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Υποκλίθηκε το κοινό στις συγκλονιστικές ερμηνείες

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς δεν άργησε να γίνει το πρώτο trend στο Twitter με κολακευτικά σχόλια για τη σειρά που μας μεταφέρει στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο πολύπαθος λαός των Κυπρίων. Εκεί που γνωρίζουμε τις οικογένειες Σέκερη και Κούρτη. Από τις σκηνές που συγκλόνισαν ήταν η στιγμή που η Χριστίνα Σέκερη χάνει το μωρό από την αγκαλιά της, με ελάχιστους να καταφέρνουν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Μια σειρά γεμάτη μνήμες, μικρές και μεγάλες τραγωδίες, σχέσεις που δοκιμάζονται, ανθρώπους που συντρίβονται και ανθρώπους που επιβιώνουν. Ένα ταξίδι στο παρελθόν που έχει στόχο να επαναλάβει το πιο πικρό σύνθημα στα χείλη χιλιάδων Κυπρίων: Δεν Ξεχνώ!
Καθήλωσε με την ερμηνεία της η εξαιρετική Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη η οποία υποδύθηκε την Χαρίτα Μάντολες, έναν ζωντανό θρύλο της Κύπρου που έχασε όλη την οικογένειά της κατά την εισβολή και ήταν η πρώτη που είχε μιλήσει για τις θηριωδίες των Τούρκων, ήταν συγκλονιστική στην ερμηνεία της. Μάλιστα στην παρουσίαση της σειράς στην Κύπρο που έγινε την Παρασκευή, δεν είχε αφήσει στιγμή από την αγκαλιά της, την ηρωΐδα που ενσαρκώνει.
Η αποθέωση στο Twitter

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)