Στρατής Κυρατζής: «Ας σταματήσει να τάζει φύκια, για μεταξωτές κορδέλες»

By Αυγούστου 24, 2022
Στρατής Κυρατζής: «Ας σταματήσει να τάζει φύκια, για μεταξωτές κορδέλες»

Παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου Στρατή Κυρατζή για τις εκπρόθεσμες επιχορηγήσεις αθλητικών σωματείων, από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με παρέμβαση του που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο περιφερειακός Σύμβουλος Στρατής Κυρατζής αναφέρεται στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Λήμνο όπου συζητήθηκε και το θέμα τις επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων, με εισηγητή τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού κ. Κουρσουμπά.

«Για ποια επιχορήγηση μιλάει η περιφερειακή αρχή του κ. Μουτζούρη όταν ο νόμος περί επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων ήταν σε ισχύ έως 30-6-2022» σημειώνει αποκαλυπτικά ο κ. Κυρατζής.

Ο οποίος και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως «Αγνοώντας την νομοθεσία, γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Μουτζούρης θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω νόμων, και συνεχίζοντας την πελατειακή του πολιτική, εξακολουθεί να μοιράζει τα χρήματα σε ημετέρους, φέρνοντας εκπρόθεσμα προς ψήφιση τόσο στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας (στις 1-7-2022) όσο και στο Περιφερειακό Συμβούλιο (στις 22-8-2022) την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων».

Και ο κ. Κυρατζής καταλήγει: «Είμαστε γνώστες των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία. Αν λοιπόν ο Περιφερειάρχης κόπτετε τόσο πολύ για την στήριξη του αθλητισμού στα νησιά μας, ας πάψει την παγιωμένη τακτική του και να τάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.».

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)