Σταμάτης Μαλέλης: Η υπόθεση των παρακολουθήσεων παραπέμπει σε «άλλες» εποχές (Vid)

By Αυγούστου 26, 2022
Σταμάτης Μαλέλης: Η υπόθεση των παρακολουθήσεων παραπέμπει σε «άλλες» εποχές (Vid)

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» αναλύοντας θέματα της επικαιρότητας και σχολίασε καίρια ζητήματα της ειδησεογραφίας.

Αρχικά ο κ. Μαλέλης σχολίασε το ρεπορτάζ για την δυσοσμία στον Κηφισό, που αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια, τονίζοντας πως αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί άμεσα και αποτελεσματικά.

«Ακούγοντας προσεκτικά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του MEGA, Δημήτρη Λάππα, πρέπει να υπάρχουν και ορισμένοι επιτήδειοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση και μολύνουν τον Κηφισό. Εμείς θα κάνουμε έρευνα, στις ειδήσεις και στις εκπομπές, για να βρούμε τι τελικά συμβαίνει. Νομίζω ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την περίοδο των βροχών και ρίχνουν λύματα στον Κηφισό, θα είναι μία από τις μεγάλες έρευνες που ξεκινάμε στο MEGA», ανέφερε αρχικά.

«Και οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Λάππας σήμερα, και Παναγιώτης Φωτεινός που είχαμε εχθές στο κεντρικό δελτίο, μας είπαν ότι εντοπίζουν κάποιους ανθρώπους που ρίχνουν λύματα, εκμεταλλευόμενοι την βροχή. Είναι πολύ σημαντικό θέμα και αφορά στη δημόσια Υγεία», συμπλήρωσε ο κ. Μαλέλης.

Επιπλέον, σχολίασε την σκληρή μάχη στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις.

«Ίσως είναι από τις πιο σκληρές αντιπαραθέσεις που θα γίνουν στη Βουλή. Το θέμα των υποκλοπών είναι πάρα πολύ σημαντικό, και σηματοδοτεί τελικά και το πολιτικό προφίλ των κομμάτων. Έχουμε δυσκολία από την ΝΔ, να διαχειριστεί το θέμα, και έλεγα ότι είναι θέμα ουσίας, δεν είναι ότι έκανε κάτι και θα ξεχαστεί, είναι ένα θέμα δομικό. Το αφήγημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, όλο αυτό το διάστημα, στο οποίο ηγεμονεύει, είναι η κεντρώα παράταξη, είναι το κεντρώο αφήγημα. Αυτό έχει αρχίσει να κλονίζεται. Είναι μία μάχη του κέντρου, που θα γίνει. Η μάχη στο κέντρο κερδίζει τις εκλογές. Θα έχει ρήγματα η Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι ότι έκαναν κάτι και ζητάνε συγγνώμη και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, υπάρχει ένα είδος συμψηφισμού, ότι και «οι άλλοι έκαναν τα ίδια». Παραπέμπει σε άλλες εποχές της Ελλάδας που έχουν περάσει», επεσήμανε.

«Τις επόμενες μέρες στο MEGA θα έχουμε δημοσκοπήσεις, και από τα πρώτα στοιχεία βλέπουμε υπάρχει μία κριτική που προς το παρόν οδηγεί σε μία γκρίζα ζώνη. Ο πολίτης περιμένει να ενημερωθεί. Ωστόσο, οι δικαιολογίες του τύπου “ήταν νόμιμη” τι πάει να πει; Είναι τι του πηγαίνεις του Εισαγγελέα. Εάν του πηγαίνεις ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος, τότε είναι νόμιμη. Είναι όμως δυνατόν να παρακολουθούν τον αρχηγό του 3ου κοινοβουλευτικού κόμματος; Είναι λάθος, και εξάλλου εάν δεν ήταν λάθος, γιατί παραιτήθηκε ο κ. Δημητριάδης», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Rate this item
(0 votes)