Στολίδι το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Λήμνου - Βίντεο - φωτογραφίες απο τα εγκαίνια!

By Σεπτεμβρίου 18, 2022
Στολίδι το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Λήμνου - Βίντεο - φωτογραφίες απο τα εγκαίνια!

Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του πλήρως αναμορφωμένου και αναβαθμισμένου Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Λήμνου.

Το έργο και περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, τον εξοπλισμό του γηπέδου (εστίες ποδοσφαίρου, πάγκους αναπληρωματικών, ιστούς φωτισμού) τη διαμόρφωση του χώρου (κατασκευή καναλιού υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων). Στο εν λόγω έργο, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Αναπτυξιακού Προγράμματος Ειδικού Σκοπού Βορείου Αιγαίου», εντάσσεται και το γήπεδο της Κοινότητας Ατσικής, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός τους ήταν 400.000 ευρώ.

Η τελετή των εγκαινίων του γηπέδου ποδοσφαίρου του Αγ. Δημητρίου ξεκίνησε με την ακολουθία του Αγιασμού από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Θεολόγο. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας αρχικά την ομάδα του «Αετού Λουτρών», καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου και ευχαριστώντας τους που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια. ΄

 

 

 «Αναβαθμίσαμε το γήπεδο της Ατσικής πριν από κάποιους μήνες, συνεχίζουμε με τον Άγιο Δημήτριο, έχουμε μια μικρή έλλειψη στο γήπεδο του Μούδρου και τον επόμενο χρόνο τελειώνουν τα γήπεδα του Κάσπακα και του Θάνους», ανέφερε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι με το γήπεδο του Κοντοπουλίου, το γήπεδο του Κοντιά, το γήπεδο της Μύρινας αναβαθμισμένο με φυσικό χόρτο σε λίγες εβδομάδες, ολοκληρώνονται οι υποδομές για το ποδόσφαιρο και ακολουθούν τα άλλα αθλήματα. Ο κ. Μαρινάκης δεν παρέλειψε να  επισημάνει ότι πρόκειται για μία προσπάθεια που δεν προέρχεται μόνο από την δημοτική αρχή, αλλά αποτελεί μια προσπάθεια συλλογική, ευχαριστώντας την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου για τη συμβολή της.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Η εκδήλωση των εγκαινίων συνεχίστηκε με ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του «Αετού Λουτρών» κ. Νίκου Σπανού, ενώ ακολούθησαν η κοπή της κορδέλας και ο φιλικός αγώνας Κεραυνού Αγ. Δημητρίου – Αετού Λουτρών, όπου το σκορ ήταν 1-5 υπέρ της ομάδας της Λέσβου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Νίκος Αναγνωστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ποντίκας, κ. Γιώργος Δημάρης, κ. Μανώλης Γαροφαλλίδης και κ. Νίκος Μοσχάκης,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ο τέως Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σακαρίκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου κ. Παντελής Βερρής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κ. Γιάννης Καραμπουρνιώτης, εκπρόσωποι των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων και φίλοι του αθλήματος.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "FU"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ GIVOVA"

 

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και γρασίδι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γρασίδι

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάνουν σπορ και γρασίδι

 

 

Rate this item
(0 votes)