Ο Σταμάτης Μαλέλης στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά στη Λέσβο

By Σεπτεμβρίου 25, 2022
Ο Σταμάτης Μαλέλης στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά στη Λέσβο

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά στη Λέσβο παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταμάτης Μαλέλης.

Όταν το κάλεσαν στο βήμα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταμάτης Μαλέλης, συνεχάρη όλους τους διοργανωτές για την πολύ σημαντική εκδήλωση την οποία παρακολουθούσε τις προηγούμενες δύο μέρες,  αναφέρθηκε στον Ελαιοτουρισμό και υποσχέθηκε ότι μέσα από το MEGA (όπου είναι Διευθυντής), θα βοηθήσει με την σειρά του να διαδοθούν οι ιδέες του συνεδρίου για την ανάπτυξη του τόπου, αλλά και ολόκληρου του Βορείου Αιγαίου.  

Η συμμετοχή των κορυφαίων ομιλητών, επιστημόνων και ειδικών από όλο το κόσμο, πιστοποιούν το υψηλό οργανωτικό κι επιστημονικό επίπεδο του συνεδρίου. Οι θεματικές συνδέουν την ελιά με τομείς που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, τη γαστρονομία, την τεχνολογία, το περιβάλλον, τις καλλιέργειες, το marketing, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την οικονομία και όλα αυτά με διοργανωτή το Σύλλογο Ελαίας Νήσος Λέσβος, που ηγείται η Φωτεινή Τιρπιντήρη.

Rate this item
(0 votes)