Λεσβος: Εμφάνιση, δηλητηριώδες λεοντόψαρου στον Άγιο Φωκά

By Οκτωβρίου 01, 2022
Λεσβος: Εμφάνιση, δηλητηριώδες λεοντόψαρου στον Άγιο Φωκά

Ένα δηλητηριώδες Λεοντόψαρο έπιασαν σήμερα το πρωί στα δίχτυα τους ψαράδες στην περιοχή του Αγίου Φωκά του Πολιχνίτου που το βλέπουμε στις δυο φωτογραφίες μας και όπως ανέφεραν στα Νέα της Λέσβου, τέτοιο ψάρι βλέπουν για πρώτη φορά αν και τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο είδος έχει φτάσει και στα νερά του Βορείου Αιγαίου.

Στο παρελθόν η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας είχε ανακοινώσει ότι πιάστηκε ένα τέτοιο ψάρι σε δίχτυα ψαράδων ωστόσο αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι πως στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ΔΕΝ ήταν το συγκεκριμένο είδος. Αυτή τη φορά το ψάρι εξετάστηκε σήμερα το πρωί από ιχθυολόγο ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για Λεοντόψαρο.

Ο ψαράς που το έπιασε μιλώντας στα Νέα της Λέσβου δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε, καθώς το βλέπει για πρώτη φορά αν και τόνισε ότι η παρουσία του συγκεκριμένου ψαριού στα νερά μας ανησυχεί τους ψαράδες καθώς είναι δηλητηριώδες.

https://www.lesvosnews.net/sites/default/files/styles/esoteriki_arthroy_991x_/public/basic_article_photos/IMG-62e6ea4842792e060002f660aeab5e2e-V-696x522.jpeg?itok=Yt_ZbLPg

https://www.lesvosnews.net/sites/default/files/styles/esoteriki_arthroy_991x_/public/basic_article_photos/23_4.jpeg?itok=aHRuodFv

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)