Λήμνος: Κάρτες γεμάτες αγάπη από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου στους ηλικιωμένους! (pics-vid)

By Οκτωβρίου 04, 2022
Λήμνος: Κάρτες γεμάτες αγάπη από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου στους ηλικιωμένους! (pics-vid)

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου - «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία», το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία Δήμου Λήμνου  (ΚΕΠ Υγείας) σε συνεργασία με το  Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου πραγματοποίησαν χθες, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, δράση ευαισθητοποίησης για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Λήμνου.

 received 910581029913749

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ  δημιούργησαν κάρτες με ζωγραφιές  και ευχές αγάπης προς τους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού  κας Βλάχου Χρυσάνθης.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, όπου προσφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους, τις γνώσεις τους, την αγάπη τους και τη στήριξή τους προς τις οικογένειές τους.

Η έμπρακτη έκφραση της αγάπης προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο ως ανταπόδοση της συνεχούς προσφορά τους, αλλά και για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μία ομάδα πολιτών που καθίστανται εκ των πραγμάτων όλο και πιο αδύναμοι.

Ευχαριστούμε  από καρδιάς τους μαθητές καθώς και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

 

Βρισκόμαστε στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού για παρόμοιες δράσεις που προάγουν το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

 

 

 

 received 648877890226095

Rate this item
(0 votes)