Σάμος: «Δεν έχω εγώ βυτία για λύματα» – Νέες μαρτυρίες για το θρίλερ του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

By Νοεμβρίου 13, 2022
Σάμος: «Δεν έχω εγώ βυτία για λύματα» – Νέες μαρτυρίες για το θρίλερ του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Μαρτυρίες που έφτασαν στο «Τούνελ» έστειλαν την εκπομπή σε ακόμα δύο οδηγούς βυτίων, πατέρα και γιο, μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη στη Σάμο.

Ο πατέρας, που γνώριζε το άτυχο θύμα, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Τον ήξερα τον άνθρωπο, ήταν γείτονας, αλλά δεν ξέρω να σας καθοδηγήσω σε κάτι συγκεκριμένα. Το βράδυ της δολοφονίας, είδα ένα αμάξι που έτρεχε στο βουνό προς τον οικισμό Κλήμα.

»Δεν φάνηκε κάποιο στοιχείο του οδηγού ή του αυτοκινήτου γιατί ήμασταν κάποια μέτρα μακριά και είχε σκοτάδι. Το βυτίο που έχουμε εμείς, είναι για δική μας χρήση, δεν αδειάζουμε λύματα όπως ο Λεωνίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Το μυαλό μας πάει παντού. Μίλησα και στην αστυνομία που πήρε καταθέσεις για όλα αυτά. Εγώ τον είδα περίπου τρεις ημέρες πριν το συμβάν, πέρασε έξω από την αυλή μου και μιλήσαμε.»

Ο γιος του επιχειρηματία που ασχολείται και αυτός με οδοποιία και χωματουργικές εργασίες και όχι με λύματα, μιλώντας για το μυστηριώδες όχημα, τόνισε:

«Δεν πάει το μυαλό μου ποιος έχει το αμάξι που του έριχνε τα φώτα στο βουνό λίγες ημέρες πριν. Όποιος το έκανε εκείνη τη νύχτα, θα πρέπει να πήγε με τα πόδια στο σημείο».

Rate this item
(0 votes)