Καταψηφίζω τον Προϋπολογισμό η Περιφερειακή αρχή ξοδεύει για δημόσιες σχέσεις&συμβούλους (vid)

By Δεκεμβρίου 19, 2022
Καταψηφίζω τον Προϋπολογισμό η Περιφερειακή αρχή ξοδεύει για δημόσιες σχέσεις&συμβούλους (vid)

Στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο, υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το οικονομικό έτος 2023. Αυτό που δημιουργεί έντονη απορία, αλλά και αντιδράσεις σε επίπεδο αγανάκτησης είναι, πως έχει δημιουργηθεί και κυρίως για ποιους λόγους, μια ετερόκλιτη συμφωνία μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους, με άλλη ταυτότητα, ιδεολογία και προτεραιότητες.

Έτσι για ακόμα μια φορά, με την στήριξη και τους ψήφους στελεχών του  ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα του κ. Χριστόφα, της κα Τούφου και ακόμα τριών μελών του ίδιου προοδευτικού χώρου, οι κεντροαριστεροί συμφωνούν με τις ακροδεξιές θέσεις της Περιφερειακής αρχής Μουτζούρη ακόμα και σήμερα,  γι αυτό άλλωστε ψηφίζουν θετικά σε όλα τα συμβούλια.

Ο περιφερειακός Σύμβουλος Στρατής Κυρατζής καταψήφισε τον προϋπολογισμό, αναφέροντας ότι η Περιφερειακή αρχή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο όπως το 2022,  ξοδεύονται άσκοπα χρήματα, με την αντιμισθία των αιρετών να φτάνουν στις 550.000€ και των συμβούλων 520.000€ +250.000€ που προστέθηκαν σε τροποποιήσει του προϋπολογισμου μέσα στο έτος, όσο για την τουριστική προβολή ανέφερε ότι με τα χρήματα που ξοδεύονται απλά γίνονται δημόσιες σχέσεις, όσο για τις εκθέσεις δεν γνωρίζουμε καν τα αποτελέσματα τους... Άσκοπα χρήματα στην Τουριστική προβολή, στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις και στις Αθλητικές....

Δείτε όσα είπε στο βίντεο από το Στο Νησί

 

 

 

Rate this item
(0 votes)