Μαθητές Δημοτικού της Λήμνου είπαν τα κάλαντα και βοήθησαν οικονομικά ασθενείς οικογένειες! (pics)

By Δεκεμβρίου 22, 2022
Μαθητές Δημοτικού της Λήμνου είπαν τα κάλαντα και βοήθησαν οικονομικά ασθενείς οικογένειες! (pics)

Σε μια πράξη αλληλεγγύης άξια πολλών συγχαρητηρίων, που ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για κάθε συμπολίτη μας, προχώρησαν οι μαθητές του Α2 Τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του σχολείου να ενεργοποιήσει τους μαθητές ως πολίτες με κοινωνικές ευαισθησίες και να τους εκπαιδεύσει στην κοινωνική προσφορά, οι μαθητές του Α2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας στις 15 Δεκεμβρίου τραγούδησαν τα κάλαντα και αποφάσισαν τα έσοδα να χρησιμοποιηθούν  για καλό σκοπό: Έφτιαξαν πακέτα τροφίμων για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι οικογενειών που έχουν ανάγκη, τα οποία παραδόθηκαν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου και διανεμήθηκαν σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.

Ο Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές του Α2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που τους ενεργοποίησαν, καθώς και όσους συνέβαλαν με τον όβολό τους στη συγκέντρωση του ποσού και εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγειά, αγάπη και αλληλεγγύη!

 

 

Για το Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Μουστάκας

Rate this item
(0 votes)