Λέσβος: Υπογράφηκε η διακήρυξη για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Παναγιούδα

By Δεκεμβρίου 30, 2022
Λέσβος: Υπογράφηκε η διακήρυξη για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Παναγιούδα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υπέγραψε την ανοικτή διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου (μέσω διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑ», προϋπολογισμού 243.218€.

Το έργο θα εκτελεστεί εντός του χωμάτινου γηπέδου της Παναγιούδας. Συγκεκριμένα, θα κατασκευαστεί γήπεδο αθλοπαιδιών 5Χ5, με τοποθέτηση συνθετικού τάπητα, περίφραξης και ηλεκτροφωτισμού.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε οχτώ (8) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 18-01-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00. Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (155.000€) και από Ίδιους Πόρους του Δήμου Μυτιλήνης (88.218 €).

Ακόμη, στο συγκεκριμένο χώρο του γηπέδου της Παναγιούδας, στον επόμενο μήνα, θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου- γηπέδου μπάσκετ, έργο που ήδη έχει συμβασιοποιηθεί, πριν από μερικούς μήνες. Η κατασκευή των παραπάνω αθλητικών γηπέδων ήταν αίτημα της Κοινότητας Παναγιούδας, μέσω του προέδρου της, Βαγγέλη Βιόλατζη αλλά και του Αθλητικού Συλλόγου «Θησέα Παναγιούδας».

 

Rate this item
(0 votes)