Θεοφάνεια Λήμνος: Παρουσία της ΠτΔ, εκκωφαντική απουσία Μουτζούρη...

By Ιανουαρίου 06, 2023
Θεοφάνεια Λήμνος: Παρουσία της ΠτΔ, εκκωφαντική απουσία Μουτζούρη...

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακκελαροπούλου, έγινε ο αγιασμός των υδάτων σήμερα στην ακριτική Λήμνο με την εκκωφαντική απουσία του εκπροσώπου της Περιφερειακής Αρχής, του Κώστα Μουτζούρη καθώς και του Επάρχου.

Συγκεκριμένα, η ΠτΔ τίμησε με την παρουσία της το ακριτικό νησί της Λήμνου και τους κατοίκους της, με μια επίσκεψη που δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά και έχει μεγάλη σημασία ιδιαίτερα με την έντονη τουρκική προκλητικότητα και ρητορική του τελευταίου διαστήματος. Στη Λήμνο, όμως, έλαμψε -για ακόμα μια φορά- δια της απουσίας της η βαθιά ακροδεξιά παρέα του λαϊκισμού του Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης προτίμησε την ίδια ημέρα και ώρα να βρίσκεται στο επιβλητικό κτίριο της Περιφέρειας επί της οδού Π. Κουντουριώτη και σαν οικοδεσπότης να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Αντί σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος των νησιών του Β. Αιγαίου να υποδεχθεί στη Λήμνο την πρώτη πολίτη της χώρας, την αξιότιμη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκείνος αρκέστηκε μεταξύ των αυλικών του να κόβει πίτες.

Η απουσία μιας ολόκληρης Περιφερειακής Αρχής έχει αρνητικό αντίκτυπο σε πολλά επίπεδα, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία σε εθνικό επίπεδο, σε θέματα προβολής των νησιών, πλήρης απαξίωση στον θεσμό της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μουτζούρης φαίνεται ότι το έχει σύστημα στις μεγάλες στιγμές, στις μεγάλες συναντήσεις και με πρόσωπα που φέρουν αξιώματα και επηρεάζουν καταστάσεις να είναι απών. Δεν δρα ως εκπρόσωπος των κατοίκων του Β. Αιγαίου, αλλά ως μια περσόνα που εξυπηρετεί δικές του επιθυμίες και θέλω. Και πως μετά να έχουμε τη δέουσα προσοχή με το κέντρο λήψης αποφάσεων και τους συμπολίτες μας από την υπόλοιπη Ελλάδα...

 

Ο Βορειο-Αιγαιοπελαγίτης

Rate this item
(0 votes)