Περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στα καταστήματα του Ακρωτηρίου: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την ώρα που τα μαγαζιά κλείνουν

By Ιανουαρίου 10, 2023
Περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στα καταστήματα του Ακρωτηρίου: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την ώρα που τα μαγαζιά κλείνουν

Περιοδεία στα καταστήματα του Ακρωτηρίου πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος.

Ο Γιάννης Μπουρνούς αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους καταστηματάρχες, συνομιλώντας μαζί τους για την κατάσταση των επιχειρήσεών τους.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε:

«Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ πανηγυρίζει για τις "επιτυχίες" της στην οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική, η πραγματική οικονομία στενάζει και οι πρωταγωνιστές της, οι μικροί και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συνεχή συσσώρευση δυσβάσταχτων χρεών και την απειλή του λουκέτου, εξαιτίας της εκτόξευσης του ενεργειακού κόστους και του πληθωρισμού. Στο Ακρωτήρι είδαμε κατεβασμένα ρολά και ακούσαμε τον προβληματισμό των τοπικών καταστηματαρχών για την αδιέξοδη κατάσταση που τους έχει φέρει η αδιαφορία της κυβέρνησης.

 

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε δεσμευτεί στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως η παρέμβαση στην τιμή του ρεύματος μέσα από την επαναφορά της ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο, η επαναφορά των 120 δόσεων, η ενίσχυση της ρευστότητας για πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανακατεύθυνση μέρους των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Αναπτυξιακή Τράπεζα. Άλλος ένας κρισιμότατος λόγος για τον οποίο η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Rate this item
(0 votes)