Ετοιμάζεται με πολλές εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του Ταξιάρχη Βέρρου

By Ιανουαρίου 14, 2023
Ετοιμάζεται με πολλές εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του Ταξιάρχη Βέρρου

Το 2023 είναι μια χρονιά με πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις με τα επιτελεία των κομμάτων αλλά και των αυτοδιοικητικών παρατάξεων πρώτου και δεύτερου βαθμού να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.

Η περίπτωση του δήμου Δυτικής Λέσβου θα μας απασχολήσει σήμερα, καθώς, εκεί με τα παρόντα δεδομένα φαίνεται πως ο νυν δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος κινείται χωρίς την ύπαρξη αντιπάλου που να μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Από την μεριά του ο κ.Βέρρος και τα στελέχη της δημοτικής του αρχής φαίνεται πως προετοιμάζουν ήδη το ψηφοδέλτιό τους με φόντο μια νέα τετραετία στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, με πολλές από τις κινήσεις του να μην περνούν απαρατήρητες.

Αν και ακόμα δεν έχει αναδειχθεί η υποψηφιότητα που θα βρεθεί απέναντι στη δημοτική αρχή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σημερινός Δήμαρχος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συστράτευση του με ένα ηχηρό όνομα της σημερινής αντιπολίτευσης, σε μια εξέλιξη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Παράλληλα και σε επιβεβαίωση παλαιότερης σχετικής συνέντευξης του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Στρατή Γελαγώτη στο Νησίαπό τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει ότι στη δημοτική αρχή έχουν κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιο της επόμενης ημέρας. Με τα σημερινά στελέχη να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και της επόμενης διεκδίκησης αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, τόσο από τον χώρο της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ενισχύουν το ψηφοδέλτιο.

Στο ίδιο πλαίσιο και με δεδομένη την αλλαγή του καθεστώτος εκλογής των προέδρων των κοινοτήτων, ο σημερινός Δήμαρχος έχει καταλήξει σε συμφωνία και με τη συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών κοινοταρχών. Και αν και ακόμα υπάρχει σίγουρα πολύς δρόμος, οι κινήσεις αυτές του Ταξιάρχη Βέρρου που σύντομα θα φανεί το αν θα επιβεβαιωθούν στο απόλυτο, τον φέρνουν σίγουρα σε πλεονεκτική θέση ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου

 

 

ΠΗΓΗ .stonisi.gr

Rate this item
(0 votes)