Με άδεια χέρια ο Μουτζούρης από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό (audio)

By Ιανουαρίου 20, 2023
Με άδεια χέρια ο Μουτζούρης από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό (audio)

 

Στη Λήμνο αναμένεται να βρεθεί από τη Δευτέρα ως την Πέμπτη, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λέσβου Πανάγο Κουφέλο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα Απόστολο Αλατζά πραγματοποιώντας επίσκεψη εργασίας.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την άφιξη του, φιλοξενήθηκε στον FM100 και την εκπομπή «Έχουμε Θέμα» με αφορμή την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών για τη μελέτη του αναδασμού της Ατσικής.

Ο κ. Μουτζούρης, ανέφερε ότι το έργο, παρά τις δυσκολίες, προχωράει και τις ημέρες που θα βρεθεί στη Λήμνο θα έχει συνάντηση με τους κατοίκους της Ατσικής προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Σε ότι αφορά τη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον Πρωθυπουργό, ο Περιφερειάρχης δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αναφέροντας πως ήταν μια τυπική συνάντηση με θεματολογία τα τρέχοντα προβλήματα των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Μουτζούρης, αναφέρθηκε και στην εκ νέου διεκδίκηση της Περιφέρειας, αναφέροντας πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει την επανεκλογή του, επισημαίνοντας πως η παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής θα είναι ανεξάρτητη. Μάλιστα επεσήμανε πως το ψηφοδέλτιο του είναι έτοιμο και υπάρχουν πολλά ονόματα από τη Λήμνο.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι από χτες βρίσκεται στην Λήμνο για επίσκεψη εργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Λεωνίδας Αθηνάδης, ενώ χτες ολοκληρώθηκε και η επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε στην Λήμνο για θέματα αρμοδιότητος του, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Στέλιος Καμπούρης.

Ακούστε όσα ανέφερε ο κ. Μουτζούρης στον FM100 Λήμνου

 

Rate this item
(0 votes)