Λέσβος: Η μια σύλληψη μετά την άλλη... για εκκρεμές ένταλμα, για κλοπή, για ναρκωτικά και οδήγηση χωρίς δίπλωμα...

By Ιανουαρίου 24, 2023
Λέσβος: Η μια σύλληψη μετά την άλλη... για εκκρεμές ένταλμα, για κλοπή, για ναρκωτικά και οδήγηση χωρίς δίπλωμα...

Στην μία σύλληψη μετά την αλλή "προχωρούσαν" χθές στη Λέσβο η Αστυνομικη Διευθυνσης Βορειου Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δελτιά:

1) Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (23-01-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης δικαστικών Αρχών Βορείου Αιγαίου, για διάφορα ποινικά αδικήματα.

2) Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, χθες (23-01-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς απογευματινές ώρες προχθές (22-01-2023), αφαίρεσε από αυτοκίνητο ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, κινητό τηλέφωνο και τραπεζική κάρτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης

3) Συνελήφθη ημεδαπός στη Μυτιλήνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (23-01-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -3,7- γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

4) Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, χθες (23-01-2023) στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

  • Στο 33ο χλμ. της Ε.Ο. Καλλονής - Μυτιλήνης, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Στη Μυτιλήνη, ανήλικη ημεδαπή οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας της ανήλικης, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης

Rate this item
(0 votes)