Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Σάμου – Καρλοβασίου.

By Φεβρουαρίου 06, 2023
Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Σάμου – Καρλοβασίου.

Ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη νήσο Σάμο, για τη διασφάλιση της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, λαμβάνονται περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Σάμου – Καρλοβασίου.

Συγκεκριμένα, λόγω ισχυρών ανέμων και έως την ύφεση των φαινομένων, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της ε.ο. Σάμου – Καρλοβασίου, από την περιοχή Αυλάκια έως την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίων Σάμου, θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ο Δήμαρχος Ανατολική Σάμου εφιστά την προσοχή των πολιτων

 

 

Rate this item
(0 votes)