Στράτος και Ευανθία αγωνίζονται για τη ζωή τους - Νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας τους

By Φεβρουαρίου 11, 2023
Στράτος και Ευανθία αγωνίζονται για τη ζωή τους - Νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας τους

Η Εύα και ο Στρατής τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαία με μηχανή με διαφορά ενός χρόνου στο νησί μας, τη Μυτιλήνη. 

Η ζωή του Στράτου Ζαφειρέλλη κατέρρευσε απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η σύζυγός του, Ευανθία Καραμήτρου, υπέστη σοβαρό τροχαίο στη Μυτιλήνη και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Η μοίρα όμως τους οδήγησε στο ίδιο κέντρο, με έναν χρόνο διαφορά!
Την άνοιξη του 22’, ο Στράτος υπέστη σφοδρό τροχαίο με τη μηχανή του και έπειτα από τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταφέρθηκε στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν η σύζυγός του. Πλέον αγωνίζονται μαζί. Μακριά από την κορούλα τους που στερείται πια και τους δύο γονείς της!
Χάρη στη δική σας στήριξη, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε το σύνολο του κόστους της νοσηλείας τους, το οποίο μέχρι και σήμερα ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.
Ο Στράτος υποβλήθηκε πρόσφατα σε ένα ακόμη εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο σπονδυλοδεσίας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Η ελπίδα πως θα ξαναπερπατήσει μεγαλώνει! Ωστόσο το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και ο Στράτος χρειάζεται να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η Ευανθία μας εξελίσσεται αργά και σταθερά, καθώς έχει αφαιρεθεί η τραχειοστομία. Σιτίζεται πλέον κανονικά, βγάζει φωνές, γελάει, αντιλαμβάνεται και αντιδρά στα ερεθίσματα που λαμβάνει. Βελτίωση παρουσιάζει και η κινησιολογική της εικόνα. Ωστόσο, ακόμη αδυνατεί να κινηθεί αυτόνομα και να αυτοεξυπηρετηθεί. Συνεχίζει τις θεραπείες της και αγωνίζεται κάθε μέρα για ένα καλύτερο μέλλον.
Οι δύο σύζυγοι έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω. Έχουν ο ένας τον άλλον στο πλευρό τους και παίρνουν δύναμη να συνεχίσουν. Κάθε μέρα που περνά, τους φέρνει όλο και πιο κοντά στην αγκαλιά της κορούλας τους, που τους περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψουν υγιείς στο πλευρό της! “Γιατί η οικογένεια δε χρειάζεται να είναι τέλεια…χρειάζεται να είναι ενωμένη!” Αυτά ήταν τα λόγια της Ευανθίας πριν το ατύχημα.
Το διάστημα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά κρίσιμο και αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!
Θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας και θα σας ενημερώνουμε!
 
 

Rate this item
(0 votes)