Ερημώνει η Προκυμαία της Μυτιλήνης...Άλλο ένα μαγαζί έκλεισε σήμερα

By Μαρτίου 27, 2023
Ερημώνει η Προκυμαία της Μυτιλήνης...Άλλο ένα μαγαζί έκλεισε σήμερα

Έκλεισε από σήμερα μετά από 12 χρόνια λειτουργίας και το «Enjoy frozen yogurt», κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, στη γωνία των οδών Κουντουριώτη και Τενέδου. Το κλείσιμο ανακοίνωσε η ιδιοκτησία του καταστήματος με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κλείσιμο της συγκεκριμένης επιχείρησης προστίθεται σε σειρά άλλων, όλες στην Προκυμαία που με δεκάδες πλέον άδεια και σκοτεινά μαγαζιά από τη μια άκρη της στην άλλη, οδηγείται στην ερημοποίηση. Ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι από την πλατεία Σαπφούς μέχρι το ξενοδοχείο Blue Sea που έσφυζε από ζωή. Και η ενοικίαση καταστημάτων εκεί ήταν αντικείμενο συναλλαγής μεγάλων χρηματικών ποσών.

Στο κλείσιμο των επιχειρήσεων και στην ερημοποίηση του συγκεκριμένου κομματιού της Προκυμαίας συνέβαλε τα μέγιστα και το συνεχιζόμενο έργο το οποίο σε αυτό το τμήμα του ξεκίνησε το Δεκέμβριο για να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο, πήρε παράταση στα τέλη Απριλίου αλλά όπως όλα δείχνουν θα ξεκαλοκαιριάσει αφού φανερό είναι ότι δεν προχωρά.

Στην περίπτωση του Enjoy η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Βούλα Πασχαλίδου δήλωσε στο «Ν»  ότι το κατάστημα κλείνει κυρίως για προσωπικούς λόγους ενώ η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια. Σέ ανάρτησή της επιχείρησης μεταξύ άλλων αναφέρεται: 

«Ενας κυκλος εκλεισε......
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προτιμηση και στηριξη που μας δειξατε ολα αυτα τα 12 χρονια.
Μας αγαπησατε και σας αγαπησαμε! Μας συγκινησατε με της υπεροχες ευχες σας!
Σας ευχαριστουμε για ολα να εχετε υγεια, αγαπη, και ειρηνη». 
 
 
ΠΗΓΗ stonisi.gr
 
Rate this item
(0 votes)