Σημαντική διάκριση μελών των Lesvos Runners σε Πανελλήνιους ορεινούς αγώνες

By Απριλίου 08, 2023
Σημαντική διάκριση μελών των Lesvos Runners σε Πανελλήνιους ορεινούς αγώνες

Δύο σημαντικές διακρίσεις επέτυχαν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners σε αγώνες που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου εκτός Λέσβου και συγκεκριμένα:

- Ο Γιάννης Παττακός κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα Speedway Ultra trail 100k που έγινε το Σάββατο 1 Απριλίου στην περιοχή Καλλίφυτου Δράμας. Πρόκειται για υπερμαραθώνιο ορεινό αγώνα 102 χιλιομέτρων, με συνολική υψομετρική ανάβαση 3254 μέτρων, που ο Γιάννης κάλυψε σε 11 ώρες και 54 λεπτά.

-  Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέλαβε την πρώτη θέση στον 7ο αγώνα Meteora trail run που έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου στην περιοχή των Μετεώρων. Επίσης πρόκειται για ορεινό αγώνα 26 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική ανάβαση 1300 μέτρων, που ο Φώτης ολοκλήρωσε σε 2 ώρες και τρία λεπτά. Ο Φώτης Ζησιμόπουλος είναι υπερμαραθωνοδρόμος, διακρίνεται σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες δρόμου και βουνού και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τρέξιμο στα βουνά της Αγιάσου.

 

Ο Σύλλογος απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη και Φώτη για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται καλή αποκατάσταση!

Rate this item
(0 votes)