11.770.978,15€ για τα δίκτυα αποχέτευσης της Νότιας Περιοχής Μυτιλήνης

By Απριλίου 14, 2023
11.770.978,15€ για τα δίκτυα αποχέτευσης της Νότιας Περιοχής Μυτιλήνης

Με δελτίο Τύπου ο βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος και Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου κάνει γνωστό ότι:

Εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης «Το έργο των δικτύων αποχέτευσης της Νότιας Περιοχής Δήμου Μυτιλήνης (Οικισμοί Βαρειάς, Ακρωτηρίου, Πληγωνίου, Κουμκό, Ταξιάρχες, Αγιά Μαρίνα, Αγριλιά Κρατήγου, Ακλειδιού) συνολικού Προυπολογισμού άνευ ΦΠΑ 11.770.978,15€ ».

Η υλοποίηση του έργου θα γίνει από την Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου (ΔΕΥΑΛ) και η δημοπράτηση είναι άμεση.

Έτσι, ένα αίτημα του Δήμου από το έτος 1995 πραγματοποιείται από την Κυβέρνησή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ Κώστα Σκρέκα για την υλοποίηση αυτού του μέγιστου περιβαλλοντολογικού και αναπτυξιακού έργου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στην διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑΛ, για την εμπεριστατωμένη και πλήρη μελέτη-πρόταση που εκπόνησαν προς το Ταμείο Ανάκαμψης.

Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε καθοριστικά σε καθημερινά ζητήματα διασφαλίζοντας ένα υγιές βιοτικό επίπεδο τόσο των πολιτών όσο και του περιβάλλοντος.

Rate this item
(0 votes)