Οι κομματάρχες ζουν; Τι συμβαίνει στο Πλωμάρι;

By Απριλίου 21, 2023
Οι κομματάρχες ζουν; Τι συμβαίνει στο Πλωμάρι;

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Πλωμαρίου και εν γένει της Λέσβου μετά την ανάρτηση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου Μυτιλήνης στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου και πρώην Δημάρχου Πλωμαρίου, κ. Δημήτρη Βαρβαγιάννη.

Ειδικότερα, ο κύριος Βαρβαγιάννης μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως το Λιμενικό Ταμείο δια του αντιπροέδρου του έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Ενότητα πρέπει να καταθέσει σχετικό έγγραφο για να προχωρήσει σε ΦΕΚ και να ανανεωθεί η λειτουργία του λιμανιού ως πύλη Σένγκεν. Στα παραπάνω, εναποθέτει τις ελπίδες του και στη συνδρομή που τυχόν υπάρξει από το γραφείο του τοπικού βουλευτή ΝΔ, Χ. Αθανασίου!

Τα ερωτήματα και τα σχόλια* κάτω από τη σχετική ανάρτηση δίνουν και παίρνουν, με τους πολίτες να αναρωτιούνται πως γίνεται να χρειάζεται παρέμβαση του βουλευτή, ενώ στην Πέτρα όπου κι εκεί λειτουργεί πύλη Σένγκεν έχει τεθεί σε λειτουργία ήδη από χθες, Πέμπτη 20/4/2023, χωρίς καμία συνδρομή παρά μόνο την κατάθεση του σχετικού αιτήματος.

Στη Λέσβο, τελικά, εν έτει 2023 κάποιοι επιδιώκουν να δίνουν την εντύπωση πως ζουν και βασιλεύουν οι τοπικοί κομματάρχες, πόσω δε μάλλον σε μια προεκλογική περίοδο, ένα μόλις μήνα πριν τις κάλπες της 21ής Μαΐου.

Παρακάτω ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του κου. Βαρβαγιάννη:


"Μόλις το λιμενικό ταμείο δια του αντιπροέδρου του με ειδοποίησε ότι πρέπει να κάνει η δημοτική ενότητα, έγγραφο για την εκ νέου λειτουργία της πύλης εισόδου στο Πλωμάρι,ώστε να προχωρήσει το ΦΕΚ της εκ νέου ανανέωσης της λειτουργίας της αμέσως έγινε προς την αστυνομία συνόρων κ με τη βοήθεια του γραφείου της Αθήνας του κ. Αθανασίου πιστεύω γρήγορα να υπάρξει το ανάλογο ΦΕΚ της επαναλειτουργίας της."

01

 

*Δείτε τα σχόλια:

a1

a2

a3

a4

a41

a5

a6

 

 

Rate this item
(0 votes)