ΛΕΣΒΟΣ: Η Προεκλογική ομιλία Ανδρουλάκη στο Δημ. Θέατρο Μυτιλήνης (pics-vid)

By Απριλίου 21, 2023
ΛΕΣΒΟΣ: Η Προεκλογική ομιλία Ανδρουλάκη στο Δημ. Θέατρο Μυτιλήνης (pics-vid)
Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, εχθες Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπέλυσε πυρά και αιχμές κατά της Κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  ζητώντας τη ψήφο του ελληνικού λαού για την ενίσχυση "της πραγματικής προοδευτικής παράταξης" και στο να υπάρξει δημοκρατία λαό δικαιοσύνη παντού.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα, το Βορειοανατολικό Αιγαιο και ειδικότερα το νησί της Λέσβου, ενώ δεν παρέλειψε την καταγγελία εις βάρος του Έλληνα ευρωβουλευτή Α. Γεωργούλη και την τοξικότητα που επικρατεί στο διαδίκτυο με τους κουκουλοφόρους του.
 

Επίσης αναφέρθηκε στο σύστημα Υγείας, στην πράσινη ανάπτυξη, στα δάνεια και τα τραπεζικά ιδρύματα ενώ τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ευρωστρατού. 
Όσον αφορά υπενθύμισε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι "η Ελλάδα έχει σύνορα και φυλάσσονται. Αν σήμερα έχουν μειωθεί οι ροές θα είναι εσαεί δεδομένο. Το 2000 όταν υπέγραψαν το Δουβλίνο δεν φαντάσθηκαν τί θα γινόταν το 2015. Η αναθεώρηση του Δουβλίνου πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν μπορεί το φορτίο της απονομής ασύλου να πέφτει στην πρώτη χώρα. Με δίκαιο τρόπο και όχι με ζητιανιές για προγράμματα μετεγκατάστασης. Και ένα μεταναστευτικό σχέδιο".
 
androulakis lesvos1
androulakis lesvos2
androulakis lesvos3
androulakis lesvos4
androulakis lesvos5
androulakis lesvos6
androulakis lesvos7
androulakis lesvos8
 
androulakis lesvos9
 
 
 
Rate this item
(0 votes)