Ιστορική νίκη του Πρωταθλητή Αιολικού! (vid-pics)

By Απριλίου 30, 2023
Ιστορική νίκη του Πρωταθλητή Αιολικού! (vid-pics)

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ 4ου ΟΜΙΛΟΥ!

Ο Αιολικός, ως πανάξιος πρωταθλητής του 4ου Ομίλου, προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου για τη Β' Εθνική, αντιμετωπίζοντας τους τέσσερις πρωταθλητές από τους άλλους ομίλους.
Συγκεκριμένα, σήμερα, μετά από σχεδόν 30 χρόνια - 28 για την ακρίβεια- βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στη Β' Εθνική Κατηγορία, μετά την επικράτηση του έναντι του Πανιωνίου με 2-1 στον κατάμεστο Ταρλά. Οι Μυτιληνιοί έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, καθώς είχαν ξεφύγει από τη δεύτερη Ρόδο και βρισκόταν στο +3 αλλά σε ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος τα ελάφια υπερείχαν στη διαφορά τερμάτων. Κι έχει σημασία το παραπάνω, μιας κι εκείνοι δεν ίδρωσαν φανέλα στην τελευταία αγωνιστική από τη στιγμή που η Μύκονος δεν ταξίδεψε προς το νησί των ιπποτών.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, με σκόρερ τον αρχηγό τους Κώστα Αποστολόπουλο. Ο αρχηγός των κυανέλευκων χτύπησε στο 32' όταν εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Βαγγέλη Πλατέλλα, σημείωσε το 1-0. 7' αργότερα, ο Πανιώνιος έφερε το ματς στα ίσια έπειτα από αυτογκόλ του Κανελλόπουλο. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.
Στο δεύτερο μέρος, λίγο έλειπε να παγώσει ο Ταρλάς έπειτα από χαμένη ευκαιρία του Γρόντη, αλλά ο αρχηγός του Αιολικού μίλησε εκ νέου και στο 61', έκανε το 2-1. Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, ο Ταρλάς στον αέρα!

 

Ο Αιολικός παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, κατάφερε και έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού και πλέον όλοι ζουν κι αναπνέουν για τους αγώνες μπαράζ.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: (Παπασπύρου) Μουζάκης, Ποτουρίδης, Γκατσιερ, Αρναούτογλου, Κανελλόπουλος, Νάστος, Στεφανοβιτς, Πλατέλλας (Άνθης 90′), Αποστολόπουλος(Αντωνίου 80′), Ντινιωτάκης (Δερμιτζάκης 90′), Μακρής(Μουκίδης 71′).
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Παπαπαναγής) Παχατούρας, Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος (Γροντής 46′), Μπρέγκου, Γκίνο, Πριόνας, Λίμα, Κουφουδάκης (Τσίπρας 76′), Τσιμπόκας, Καρδάμης.

 

 
Ωραίο να είσαι Αίο!!!
 

aiolikos1

αιολικοσ3

 

 
Rate this item
(0 votes)