Δήμαρχος Χίου: Προσωρινή η αντικατάσταση του «Διαγόρας» με το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

By Μαϊος 05, 2023
Δήμαρχος Χίου: Προσωρινή η αντικατάσταση του  «Διαγόρας» με το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης με αφορμή το θόρυβο για την επικείμενη αντικατάσταση του πλοίου «Διαγόρας» με το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» της ΑΝΕΚ για την εξυπηρέτηση της γραμμής Μυτιλήνη – Χίος – Πειραιάς επικοινώνησε το Δ/ντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group, κ. Διονύση Θεοδωράτο προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους αυτής της απόφασης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η αλλαγή αυτή οφείλεται σε αναγκαίες επισκευές ορισμένου αριθμού πλοίων της εταιρείας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, γεγονός που θα προκαλέσει ανακατάταξη στα δρομολόγια. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή θα είναι προσωρινή και από τον Ιούνιο τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από τα πλοία που εξυπηρετούσαν μέχρι τώρα τη γραμμή.

 

*Σύμφωνα με ανακοινώσεις το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ θα αντικαταστήσει το ΔΙΑΓΟΡΑΣ  από την ερχόμενη Δευτέρα στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη το πλοίο «Πρέβελης». θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 8 το βράδυ, θα φτάνει στη Χίο στις 5,30 το πρωί μετά δηλαδή από 9,30 ώρες και στο λιμάνι της Μυτιλήνης θα φτάνει περί τις 10 το πρωί.

Rate this item
(0 votes)