Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της Μόριας... Συλλυπητήρια Μηνύματα

By Μαϊος 23, 2023
Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της Μόριας... Συλλυπητήρια Μηνύματα

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Μαϊου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ο πρόεδρος της Μόριας, Γιάννης Μαστρογιάννης.

Ο πρόεδρος της κοινότητας έδινε πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Είχε εκλεγεί το 2019.

Συλλυπητήρια από τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου Μόριας

«Με μεγάλη θλίψη και λύπη θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του μέσω αυτής της ανάρτησης για τον χαμό του Προέδρου της κοινότητας Μόριας Ιωάννη Μαστρογιάννη. Η απώλεια αυτή είναι μεγάλη για την κοινότητα μας και για όλους εμάς που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Ο Πρόεδρος μας ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος αφιέρωσε τα τελευταία του χρόνια για τη ν εξυπηρέτηση και την ευημερία της κοινότητας μας. Με την αφοσίωση του και τον ενθουσιασμό του και την ανθρωπιά του κατέβαλε αμέτρητες προσπάθειες για την βελτίωση των συνθηκών του χωριού μας και για την παροχή βοήθειας σε όσους το είχαν ανάγκη.

Η αφανής αυτή προσωπικότητα άφησε ένα μεγάλο κενό πίσω της.

Θα θυμόμαστε πάντα τη δέσμευση του και τη συνεισφορά του στην κοινότητα μας.»

 

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης και την Δημοτική Αρχή 

Ο Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυτιλήνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του συναδέλφου αυτοδιοικητικού, Γιάννη Μαστρογιάννη, Προέδρου της Κοινότητας Μόριας, που για πολλά χρόνια αγωνίστηκε με ήθος και συνέπεια στη δύσκολη περίοδο του προσφυγικού - μεταναστευτικού ζητήματος, αλλά και γενικότερα για τα συμφέροντα της περιοχής.

Η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη.

Συνάδελφε, αγωνιστή, Γιάννη Μαστρογιάννη, σου ευχόμαστε καλό παράδεισο.

 

 

Συλληπητήρια από την Βασιλική Χοχλάκα

Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Μόριας και συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση, Γιάννη Μαστρογιάννη μετά από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία του.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συγχωριανούς του.
Καλό ταξίδι.

 

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)