Ακυρώθηκε για ακόμα μια φορά η σύνδεση της Μυτιλήνης με την Κωνσταντινούπολη

By Μαϊος 31, 2023
Ακυρώθηκε για ακόμα μια φορά η σύνδεση της Μυτιλήνης με την Κωνσταντινούπολη

Το ανέκδοτο που κάθε χρόνο στις αρχές του Μαΐου κάποιος λέει, το ότι επίκειται αεροπορική σύνδεση της Κωνσταντινούπολης με τη Μυτιλήνη και το οποίο γίνεται κάθε χρόνο δεκτό με αλαλαγμούς χαράς από τους πτωχούς ιθαγενείς του νησιού, απεδείχθη για μια ακόμα φορά... ανέκδοτο!

Χθές Τρίτη 30 Μαΐου γνωστοποιήθηκε στα πρακτορεία ταξιδιών της Λέσβου ότι η πτήση που θα πραγματοποιούσε και φέτος η αεροπορική εταιρεία «Πήγασος» πάει... πέταξε! Μάλιστα η εταιρεία καλεί όλους όσοι είχαν εκδώσει εισιτήρια να πάνε στα πρακτορεία από τα οποία τα εκδώσαν για να πάρουν πίσω τα χρήματα τους! Με τη σειρά τους οι Τούρκοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία χρήστες της γραμμής, ακύρωσαν ξενοδοχεία και ότι άλλο είχαν κλείσει στη Λέσβο για τις διακοπές τους στο νησί.

Η ιδιωτικών συμφερόντων αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας ας σημειωθεί ότι ακύρωσε μόνο τα δρομολόγια της προς τη Λέσβο και όχι προς άλλα νησιά του Αιγαίου τα οποία και εκτελεί κανονικά. Να αναφέρουμε επίσης ότι εδώ και πολλά χρόνια η δρομολόγηση αεροπλάνου της ίδιας πάντα εταιρείας που θα συνδέει τη Μυτιλήνη με την Κωνσταντινούπολη αποδεικνύεται παραμύθι της Χαλιμάς. Που για άγνωστους λόγους κάποιοι επώνυμοι στο νησί πάντα.... το χάβουν!

 

ΠΗΓΗ stonisi.gr

Rate this item
(0 votes)