Στο MEGA ο Μιχαηλίδης για τις έλλειψη ασθενοφόρων στη Χίο: «Η τοπική κοινωνία διαμαρτύρεται και ο υπουργός δεν τήρησε τις υποσχέσεις του»

By Ιουνίου 08, 2023
Στο MEGA ο Μιχαηλίδης για τις έλλειψη ασθενοφόρων στη Χίο: «Η τοπική κοινωνία διαμαρτύρεται και ο υπουργός δεν τήρησε τις υποσχέσεις του»

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου, μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την έλλειψή ασθενοφόρων στη Χίο μετά το τελευταίο περιστατικό.

Ακόμα ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στη Χίο, υπογραμμίζει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ που οδηγεί σε τραγικές συνέπειες όπως έχει αποδειχτεί με τον πλέον δραματικό τρόπο τις τελευταίες ημέρες με τους θανάτους των δύο γυναικών στην Κω και στη Νέα Μάκρη.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μάρκος Σκούφαλος, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης από την αίθουσα του δημαρχείου στο νοσοκομείο της Χίου, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου, μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την υπόθεση.

«Αυτό το περιστατικό έρχεται ένα χρόνο μετά την επίσκεψη του κ. Πλεύρη στη Χίο. Δυστυχώς παρά το ότι πέρασε ένας χρόνος και παρά τις δεσμεύσεις δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ΕΚΑΒ παραμένει υποστελεχωμένο με αποτέλεσμα ένα νησί όπως η Χίος να μην μπορεί να έχει παραπάνω οχήματα. Η τοπική κοινωνία διαμαρτύρεται και ο υπουργός δεν τήρησε τις υποσχέσεις του. Τα οχήματα είναι σε πού κακή κατάσταση. Είναι ντροπή  περιοχές όπως η Χίος όπου ο κόσμος σε λίγο θα διπλασιαστεί να υπάρχει ένα ασθενοφόρο.  Ας ευχηθούμε να μην συμβεί κάτι άλλο».

 

Rate this item
(0 votes)