Στρατιωτικό όχημα γκρέμισε πέργκολα στην παραλία της Λουτρόπολης Θερμής - Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμούς

By Ιουνίου 13, 2023
Στρατιωτικό όχημα γκρέμισε πέργκολα στην παραλία της Λουτρόπολης Θερμής -  Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμούς

Αναστάτωση προκλήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην παραλία της Λουτρόπολης Θερμής όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες ένα στρατιωτικό όχημα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, γκρέμισε την πέργκολα που βρίσκεται εκεί.

Όπως αναφέρουν περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής το περιστατικό έγινε σε ώρα αιχμής κι από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμούς με δεδομένο ότι στο σημείο μαζεύεται αρκετός κόσμος και παιδιά που παίζουν.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της κοινότητας, σημειώνει ότι ενημερώθηκε ο Δήμος και η Τεχνική Υπηρεσία για το πρόβλημα που προέκυψε και τις επόμενες ημέρες του είπαν ότι θα αποκατασταθεί.

Ο κοινοτάρχης μιλώντας στο «stonisi.gr» αναφέρθηκε μεταξύ ότι το έργο του πάρκινγκ έχει σταματήσει αφού η εταιρεία που εκτελούσε τις εργασίες έκανε διάλυση εργολαβίας.

«Αναμένεται νέα δημοπράτηση σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που υπάρχουν και νέος εργολάβος θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου,

Στην ουσία, επισήμανε ο κοινοτάρχης, απομένουν ελάχιστα πράγματα να γίνουν για την ολοκλήρωσή του και είναι κρίμα να μείνει ημιτελές».

 

 

Rate this item
(0 votes)