Αλκιβιάδης Στεφανής: Ένας ορθολογιστής και διοικητής για το Β. Αιγαίο...

By Ιουλίου 19, 2023
Αλκιβιάδης Στεφανής: Ένας ορθολογιστής και διοικητής για το Β. Αιγαίο...
Πολλές αντιδράσεις και αήθεις επιθέσεις παρατηρούνται προς το πρόσωπο του μέχρι πρότινος Υπουργού Εθνικής Αμύνης, κο. Αλκιβιάδη Στεφανή, του οποίου έχει ανατεθεί μια νέα αποστολή - πρόκληση, αυτή της διεκδίκησης και διοίκησης του πολύπαθου Β. Αιγαίου. 
 


Ο Αγιασώτης Στρατηγός είναι ο εκλεκτός και άξιος εμπιστοσύνης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να ξεκολλήσει το Βόρειο Αιγαίο από τον πάτο και να το βάλει σε ρυθμούς πραγματικής ανάπτυξης. Η παραπάνω, όμως, επιλογή ξίνισε στους γνωστούς-άγνωστους που υπερθεμάτιζαν τα τελευταία χρόνια για την απόδοση χρίσματος στον "αντάρτη" και "παλικάρι" Κ. Μουτζούρη. 
 
Ξεκίνησαν, λοιπόν, τις επιθέσεις και μερικοί εξ'αυτών που τους αρέσει να τιτλοφορούνται ως νεοδημοκράτες και να διεκδικούν θέσεις και καρέκλες άρχισαν τα αντάρτικα, θυμίζοντας τους φίλους συντρόφους του ΚΚΕ. Κακώς, όμως, για εκείνους έχουν γνώση οι φυλακές του Μαξίμου και της Πειραιώς. 
 
Στρατηγός για το Β. Αιγαίο και η συνέχεια φαντάζει συναρπαστική... με κυβιστήσεις που θα ζήλευε και ο χρυσός ολυμπιονίκης μας, Λευτέρης Πετρούνιας.
 
 
Ο θεσμικός
Rate this item
(1 Vote)