ΛΕΣΒΟΣ: Όλοι έχουν να πουν για τη Μιλένα, αλλά χωρίς έργα...

By Ιουλίου 26, 2023
ΛΕΣΒΟΣ: Όλοι έχουν να πουν για τη Μιλένα, αλλά χωρίς έργα...

Η Κυριακή που πέρασε, 23/07, ήταν μια χρυσή σελίδα για των ελληνική κωπηλασία και εν γένει για τον αθλητισμό της χώρας μας.

Η επιτυχία αυτή κατά το ήμισυ ήρθε από το Β. Αιγαίο και τη Λέσβο, μιας και η Μιλένα Κόντου, μαζί με τη συναθλήτρια της, Ευαγγελία Αναστασιάδου, κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 της Φιλιππούπολης.

 

Όλοι οι τοπικοί άρχοντες και πολιτευτές εξέδωσαν συγχαρητήρια και ευχαριστήρια γι'αυτήν τη μεγάλη επιτυχία, δηλώνοντας εθνικά υπερήφανοι. Όλοι μίλησαν για τη Μιλένα, όλοι μένουν στα λόγια και χωρίς έργα. Πάγια τακτική των τελευταίων χρόνων.

 

Κανείς δεν μίλησε για τη μέριμνα και για τις εγκαταστάσεις - υποδομές που δεν υπάρχουν, κανείς για τον ανύπαρκτο προγραμματισμό και σχεδιασμό. Πως δικαιολογείται άλλωστε η μη ύπαρξη κολυμβητηρίου ή δομής για το άθλημα της κωπηλασίας;

 

Μιλένα και τα άλλα παιδιά συνεχίστε να αγωνίζεστε μόνα σας, όπως αυτό κάνετε. Εμείς, απλοί χειροκροτητές και ευγνώμονες που τιμάτε τη χώρα και το νησί. Απλά σεβασμός και συγχαρητήρια...

 

Το τσιμπούρι

Rate this item
(0 votes)