Μητσοτάκης για Στεφανή: Η καλύτερη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος περιφ. Βορείου Αιγαίου (Vid)

By Ιουλίου 31, 2023
Μητσοτάκης για Στεφανή: Η καλύτερη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος περιφ. Βορείου Αιγαίου (Vid)

«Θεωρώ τον στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή ως την καλύτερη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Λέσβο, όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Άμυνας και επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

«Στην περίπτωση του ισχύει το ρητοί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Στο πρόσωπο του συναντώνται όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος περιφερειάρχης. Έχει ακεραιότητα και την πειθαρχία ενός διακεκριμένου στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και την εμπειρία ενός στρατηγού και υπουργού» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο κ. Στεφανής έχει δύο ακόμα πλεονεκτήματα: Tην ιδιαίτερη του ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου, τη φύλαξη συνόρων, την πολυεπίπεδη διαχείριση του. μεταναστευτικού.

«Ο Αλκιβιάδης έχει έφεση του στην ομαδική δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν δίστασε να φέρει εις πέρας όποια αποστολή του ανατέθηκε. Τις έφερε εις πέρας με αποτελεσματικότητα και διακριτικότητα» συμπλήρωσε.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο πως αντιλαμβάνεται τις περιφερειακές εκλογές, στις οποίες είπε ότι η ΝΔ αποδίδει «ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα».

«Θεωρούμε», είπε ο Πρωθυπουργός, «τους περιφερειάρχες φυσικούς συνεργάτες της κυβέρνησης  σε πολλές πολιτικές με αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα. Δεν θέλω να αποκομίσω εκλογικά οφέλη από τις περιφερειακές εκλογές. Κερδίσαμε τις εκλογές, είμαστε ισχυρή κυβέρνηση, δεν χρειαζόμαστε περεταίρω επιβεβαίωση λαικής εντολής. Χρειαζόμαστε συνεργάτες».

Ο κ. Μητσοτάκης διέκρινε τις περιφερειακές από τις δημοτικές εκλογές. Στις πρώτες, σημείωσε, ότι η ΝΔ κατεβαίνει με κομματικές υποψηφιότητες. Για τις δημοτικές, συνέχισε, «οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλύτερα ποιος είναι ο εκπρόσωπός του. Εκεί ο ρόλος του κόμματος είναι πιο χαλαρός».

 

«Η επιλογή μας είναι οι Περιφερειάρχες που μπορούν να υπηρετήσουν το αναπτυξιακό όρομα. Αισθάνομαι άνετα, είναι σωστή η επιλογή να στηρίξουμε τον Στεφανή. Πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για να δικαιωθούν οι 13 περιφερειακές επιλογές μας στην κάλπη. Αλκιβιάδη, από καρδιάς καλή επιτυχία» κατέληξε ο Πρωθυπουργός

 

 

Rate this item
(0 votes)