Ισχυρό χτύπημα Στρατή Ζαφείρη στην Περιφερειακή Αρχή Κώστα Μουτζούρη...

By Αυγούστου 23, 2023
Ισχυρό χτύπημα Στρατή Ζαφείρη στην Περιφερειακή Αρχή Κώστα Μουτζούρη...

Κινητοποίηση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας(ΠΦΠΟ) με επιστολή προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο Υπουργείο Εσωτερικών έφερε η αρθρογραφία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Στρατή Ζαφείρη με τον συνδυασμό "Άλμα Ανάπτυξης".

 

Συγκεκριμένα, με άρθρο του ο Στρατής Ζαφείρης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας τονίζει πως στην ευρύτερη περιοχή της Αγ. Παρασκευής υπάρχουν περίπου 400 άλογα, την ίδια ώρα που στα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Βορείου Αιγαίου είναι καταγεγραμμένα συνολικά στο νησί μόνο 121.

a1

*Το σχετικό απόσπασμά το όποιο μπορείτε να το διαβάσετε https://stratiszafeiris.gr/ta-aloga-prepei-kai-boroun-na-epiviosoun-prooptikes-axiopoiisi-tous-sti-lesvo/

 

Η παραπάνω αρθρογραφία - καταγγελία έρχεται να ταράξει εκ νέου τα όχι και τόσο ήρεμα νερά του χώρου. Άλλωστε, στις μνήμες είναι νωπές οι ταραχές και οι αντιδράσεις που είχαν προκληθεί με τις ιπποδρομίες σε περιοχή Natura στον Κόλπο της Καλλονής, στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε, ο Κ. Μουτζούρης ακύρωσε ουσιαστικά έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Β. Αιγαίου το οποίο έκανε λόγο για "παράνομες ενέργειες μη αδειοδοτημένου ιπποδρομίες εντός προστατευόμενης περιοχής". Έβαλε αυτογκόλ για να φανεί ήρωας, ηγέτης και εκείνος που "γράφει τους θεσμούς" για τον πολίτη.

Το θέμα είναι τώρα. Λεονταρισμοί δεν χωράνε, να επέμβει στην υπηρεσία δεν μπορεί και θα διενεργηθούν τα νόμιμα. Η κοροϊδία και το ψέμα γρήγορα καταρρέουν. Ο κόσμος θέλει ειλικρίνεια!

 

 

Ο δούρειος Ίππος

Rate this item
(0 votes)