Επίσκεψη Αλκιβιάδη Στεφανή στο Πυργί της Χίου (pics)

By Αυγούστου 24, 2023
Επίσκεψη Αλκιβιάδη Στεφανή στο Πυργί της Χίου (pics)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, το πρωί, επισκέφτηκε τον παραδοσιακό οικισμό του Πυργιού στη Χίο συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πυργίου, και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Παράλληλα, ο κ. Στεφανής αναφέρθηκε στο όραμά του, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κάθε νησί στο Βόρειο Αιγαίο έχει τις δικές του προτεραιότητες και τα δικά του διαφορετικά προβλήματα, και επισήμανε για ακόμα μία φορά τις κεντρικές προτεραιότητες της Περιφέρειας οι οποίες θα διατηρήσουν τα νησιά του Β. Αιγαίου ζωντανά, και θα τα οδηγήσουν σε ένα μέλλον που οραματίζεται ο κάθε κάτοικος και ο κάθε νέος της Περιφέρειας.

 

DSC08407

 

DSC08411

 

DSC08416

 

DSC08420

 

DSC08422

DSC08430

 

DSC08434

Rate this item
(0 votes)