Νέος Δήμαρχος Χίου ο Γιάννης Μαλαφής

By Οκτωβρίου 16, 2023
Νέος Δήμαρχος Χίου ο Γιάννης Μαλαφής

Ο Γιάννης Μαλαφής αναδείχθηκε νέος δήμαρχος Χίου, καθώς νίκησε τον Σταμάτη Κάρμαντζη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 

Με ποσοστό 62,27% ο Γιάννης Μαλαφής, είναι ο νέος δήμαχρος για τον Δήμο Χίου. Ο νυν Δήμαρχος Σταμάτης Κάρματζης έλαβε  ποσοστό 37,73% των ψήφων.

 Η παράταξη του κ. Μαλαφή κέρδισε συνολικά 23 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις αρχές του 2024.

Αισιόδοξος ότι η νέα 5ετία στο νησί, θα είναι μία 5ετία πλήρους παραγωγικότητας με συνένωση δυνάμεων και συνεννόηση στη βάση της κοινής λογικής τόσο από τα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής όσο και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, εμφανίστηκε στην πρώτη του συνέντευξη αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής, που επέλεξε το στούντιο του Politischios.gr για να απευθυνθεί στους πολίτες του νησιού.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Μαλαφής, η νίκη δεν ανήκει στον ίδιο αλλά στον λαό της Χίου, ευχαριστώντας τους Χιώτες και τις Χιώτισσες που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ανεξάρτητα από το αν ψήφισαν τον ίδιο ή όχι.

 

Για να δείτε τους πρώτους σε ψήφους δημοτικούς συμβούλους του πατήστε επάνω στο πεδίο Επιλέξτε δημοτική εντότητα και μετά κλικάρετε στο πεδίο υποψήφιοι σύμβουλοι.

Rate this item
(0 votes)