O Πο. Συ. Λέσβου σε δενδροφύτευση στα Τσαμάκια

By Μαρτίου 26, 2024
O Πο. Συ. Λέσβου σε δενδροφύτευση στα Τσαμάκια

Δράση αναδάσωσης πραγματοποιήθηκε σε δύο από τα ομορφότερα αλσύλλια της πόλης μας, την Κυριακή 23/3/2024 το πρωί στις 11:00. Στα συγκεκριμένα άλση εδώ και χρόνια πραγματοποιούνται ποδηλατικές δράσεις αλλά τα βλέπαμε σιγά σιγά να γερνάνε και να εγκαταλείπονται. Σήμερα ήρθε η μέρα να τους ανταποδώσουμε την χαρά που μας δίνουν!

Μετά από πρόσκληση, μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου παραβρέθηκαν και συνέβαλαν στη δράση δενδροφύτευσης. Η δράση αγκαλιάστηκε από πολλούς συμπολίτες μας με συμμετοχή πλήθους εθελοντών δημοτών. Τα νέα δενδρύλλια φυτεύτηκαν από παιδιά και μεγάλους, δίνοντας ελπίδα σε μια δράση που σκοπευει να ευαισθητοποιήσει όχι μόνο για την πολυτιμότητα του δάσους, του αστικού και περιαστικού πρασίνου αλλά και την αναγκαιότητα να δεσμευτούμε για την προστασία και την αειφορική του διαχείριση.

 


Ημέρα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης η σημερινή με συνδιοργάνωση Δήμου Μυτιλήνης και Διεύθυνσης Δασών Λέσβου. Οι δενδροφυτεύσεις έγιναν στα αστικά δάση Τσαμάκια και Αρχαίου Θεάτρου - Καμάρες Μυτιληνης. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές, προσκόπους, εθελοντές, μεμονωμενους πολίτες και μέλη συλλόγων για τη δυναμική συμμετοχή τους! Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κος Παναγιώτης Χριστόφας και ο Διευθυντής της Δασικής Υπηρεσίας Λέσβου κος Φώτης Κράλης.

Rate this item
(0 votes)