Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

By Απριλίου 16, 2024
Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

Οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο εγκέλαδος, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί, ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που ταλανίζουν το κτίριο

Τρία χρόνια μετά το σεισμό στη Σάμο, ο οποίος άφησε πίσω του μεγάλα προβλήματα, φαίνεται πως η αποκατάσταση των ζημιών προχωρά με αργούς ρυθμούς.

«Θύμα» του σεισμού και η «Πορφυριάδα Σχολή», με τις εργασίες αποκατάστασης στο κτίριο να μην έχουν ολοκληρωθεί.
«Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση»

«Μετά από τρία χρόνια είναι αυτή η κατάσταση, έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες από όλους τους συλλόγους και με τον δήμο, να γίνει γρήγορα η αποκατάσταση, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ», λέει, μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος των γονέων και κηδεμόνων στην «Πορφυριάδα Σχολή», Μαρία Σκαναβή.

«Είναι επικίνδυνο αυτό, γιατί αν γίνει κάποιος σεισμός δεν ξέρουμε πόσο σταθερά είναι αυτά. Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να λειτουργήσουμε κάπως πιο σωστά. Από τότε που έγινε το σχολείο υπήρχαν προβλήματα. Εγώ έχω από πίσω μου 231 παιδιά. Είναι το μεγαλύτερο σχολείο που υπάρχει στη Σάμο και είμαστε σε αυτήν την κατάσταση μετά από τρία χρόνια. Ας γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες».

 

 

Rate this item
(0 votes)