Ο Αιγέας Πλωμαρίου πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου 18 χρόνια μετά!

By Απριλίου 20, 2024
Ο Αιγέας Πλωμαρίου πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου 18 χρόνια μετά!

Ο Αιγέας Πλωμαρίου είναι ο μεγάλος  πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου καθώς επικράτησε στο δεύτερο τελικό με 4-1 του Ηρακλή Ατσικής στο Πλωμάρι και κατέκτησε τον τίτλο 18 χρόνια μετά. 

Η ομάδα του Προκόπη Καρτάλη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολ από τους Παράσχο Πρωτούλη και Δημήτρη Ψάνη στα πρώτα λεπτά έβαλε γερές βάσεις από νωρίς για τον τίτλο. Στο δεύτερο μέρος πάλι οι ίδιοι παίκτες σκοραραν ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.

 

ο Ηρακλής που είχε και αυτός τις ευκαιρίες του, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στα τελευταία λεπτά με τέρμα από το Βασίλη Κρίκη.

Η ομάδα του Πλωμαρίου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες μετά από 17 χρόνια αντιμετωπίζοντας τη Θύελλα Χαλκείους (Χίος), τον Παμμηλιακό (Κυκλάδες), το Φοίβο Κρεμαστής (Δωδεκάνησα), το Κεραυνό Κερατέας (ΕΠΣΑΝΑ) και το Μικρασιατικό εθνικό Αστέρα Καισαριανής (Αθήνα). Οι τρεις πρώτες ομάδες θα ανέβουν στη Γ ‘ Εθνική.

Τέλος να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες θα ξανά παίξουν στη Μύρινα το ερχόμενο Σάββατο για το μεγάλο τελικό Κυπέλλου Λέσβου.

 

Αιγέας  Πλωμαρίου (Καρτάλης) : Ζαχαρής, Κασάϊ, Κάλφας, Πρωτούλης Ι (Βελούτσος Ι. 66′), Σεκού, Ψάνης, Μιχαλάκης (Πρωτούλης Α. 60′), Πρωτούλης Π. (Τυρανής 75′), Κλούρας (Κόμβος 66′), Καλαφάτης, Τοπάλι (Καραμπέτσος 75′).

Ηρακλής Ατσικής (Ψυρούκης): Μοσχοβάς, Κουφιδάκης (Κωνσταντίνου 66′), Μπαλτατζής, Παλάσκας, Τζάτζαλος, Κρίκης Φ., Ψυρούκης, Κρίκης Β., Πέτρου, Μουρατίδης (Μπεκρής 76′), Κρίκης Δ.

 

 

ΠΗΓΗ athlitikometopo.gr

Rate this item
(0 votes)