Διοργάνωση Fam Trip του Φορέα Τουρισμού Χίου

By Απριλίου 23, 2024
Διοργάνωση Fam Trip του Φορέα Τουρισμού Χίου

Διοργάνωση Fam Trip του Φορέα Τουρισμού Χίου σε συνεργασία με την «Ελληνική Ένωση Διοργανωτών Εκδηλώσεων με προορισμό την Ελλάδα»

Το “Wedding Destination” αποτελεί μία εναλλακτική μορφή τουρισμού η οποία παρουσιάζει διεθνή ανάπτυξη έχοντας άμεση επίδραση σε πολλούς κλάδους επαγγελματιών του τουρισμού.

 

Για τον λόγο αυτό με την υποστήριξη του Φορέα Τουρισμού Χίου, συστάθηκε ομάδα εργασίας με κύριο σκοπό την ανάπτυξη του “Wedding Destination Chios” η οποία απαρτίζεται από τους Δημήτρη και Στέλιο Γεωργούλη, Ιωάννα Λουκάκη, Νανά Μυριαγκού και Μαρίνα Πιππίδη.

 

Ο Φορέας σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας αποφάσισε να διοργανώσει και πραγματοποίησε ταξίδι γνωριμίας (fam trip) το οποίο έλαβε χώρα στη Χίο στις 16 και 17 Απριλίου 2024 με επαγγελματίες και μέλη της «Ελληνικής Ένωσης Διοργανωτών Εκδηλώσεων με προορισμό την Ελλάδα».

 

Η  επιτυχημένη διοργάνωση, η γνωριμία με τις ομορφιές του νησιού καθώς και με τους επαγγελματίες του κλάδου ήταν τα κύρια σημεία συζήτησης των φιλοξενούμενων.

Φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την έμπρακτη υποστήριξη των χορηγών μας οι οποίοι ακολουθούν και τους ευχαριστούμε θερμά:

Sky Express - Μaria Tsakos Foundation - Chios Chandris Hotel - Costa Point Chios - Ταβέρνα «Πάσσας» - Feed the Need - Oz Bay - Εστιατόριο «Αστέρι» - Kanaris Tours - Loukakis Flowers - Ανθοπωλείο Ξυντάρης - Focus - Diamond Production - The Wedding Concept - Manes Photo - Jiorgos Kakitsis - Bachantouris Filmmaking - Αγία Δύναμη – Αργέντικον - Golden Sand - Mastiha Shop - Καββάδας Στράτος - Ποτοποιία Στουπάκη - Ποτοποιία Κακίτση – Έντυπο - Pastry Sinners - Cake it - Ξεναγοί Χίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μερικές από τις ομορφιές του νησιού μας και να απολαύσουν τη χιώτικη φιλοξενία. Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν.

 



Rate this item
(0 votes)