Αλιείς Λήμνου σε Μουτζούρη: «Τελικά κύριε Περιφερειάρχη, αποδείχθηκε ότι η χειρονομία σας, που σας έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα είχε αποδέκτες και εμάς»

By Νοεμβρίου 16, 2022
Αλιείς Λήμνου σε Μουτζούρη: «Τελικά κύριε Περιφερειάρχη, αποδείχθηκε ότι η χειρονομία σας, που σας έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα είχε αποδέκτες και εμάς»

Οι επαγγελματίες αλιείς της Λήμνου είναι ένας κλάδος που πλήττεται βαριά κάτι που είναι σε γνώση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που του έχουν αναφέρει τα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν ούτε τις οικογένειες του.

Σήμερα, αγανακτισμένοι με την αδιαφορία του κ. Μουτζούρη, αφού κατά την επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα τους, με επιστολή τους καταγγέλλουν ανοιχτά την αδιαφορία του Περιφερειάρχη προς τον κλάδο τους αναφέροντας χαρακτηριστικά "Τελικά κύριε Περιφερειάρχη, αποδείχθηκε ότι η χειρονομία σας, που σας έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα είχε αποδέκτες και εμάς"

Η ανακοίνωση:

     Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα Πανάγο Κουφέλο , συναντήθηκαν στις 15/11/2022 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά, όπου συζητήθηκαν προβλήματα του πρωτογενούς τομέα του Νομού.

Για ακόμη μία φορά ο κλάδος της αλιείας με τα τεράστια προβλήματα (πλαγκτόν, καύσιμα, δελφίνια κλπ) ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Τελικά κύριε Περιφερειάρχη, αποδείχθηκε ότι η χειρονομία σας, που σας έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα είχε αποδέκτες και εμάς.

 

Για το Δ.Σ του συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                           ΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                                      

Rate this item
(0 votes)